Quantcast

http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Κάθε τέλος, μια καινούργια αρχή»

Παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας αποτελεί εδώ και 24 ώρες ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο πρώην τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», πλήρωσε την άσχημη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και μοιραία λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Η Βέροια από την
δεύτερη προνομιούχο θέση, μέσα σε λίγες αγωνιστικές, έπεσε στην 7η θέση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο στόχος της ανόδου. Ο 40χρονος προπονητής, μέσα από τα social media, ευχαρίστησε από καρδιάς την ομάδα και τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάθε τέλος έχει και μια καινούργια αρχή. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Μια όμορφη συνεργασία με την ομάδα της Βέροιας ολοκληρώθηκε. Πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπίκα η οποία με επέλεξε, με εμπιστεύτηκε και με στήριξε ώστε να οδηγήσουμε την ομάδα σε υψηλότερα επίπεδα. Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και τους ανθρώπους που καθημερινά με την προσφορά τους συνετέλεσαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου που μοιραστήκαμε επιτυχίες, αγωνίες και στεναχώριες.

Εξαιρετική θέση στην καρδιά μου είχε, έχει και θα έχει ο κόσμος της Βέροιας που με την παρουσία του βοήθησε την ομάδα ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές! Αισθάνομαι και εκφράζω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που συνεργάστηκα. Ποδοσφαιριστές που με τον επαγγελματισμό τους και το επίπεδο προσπάθειας τους με έκαναν περήφανο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας!

Εύχομαι στην ομάδα της Βέροιας μελλοντικές επιτυχίες που θα την επαναφέρουν στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που πραγματικά της αξίζει! Κάθε «τέλος», μια καινούργια αρχή...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ