Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο καλοκαιρινών προσφορών της «PITOS Group»

Ανακαλύψτε μεγάλες προσφορές για ένα δροσερό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!
Θέλεις να ανακαλύψεις όλα τα προϊόντα αλλά και τις νέες καλοκαιρινές προσφορές της εταιρείας ηλεκτρολογικού υλικού «PITOS Group» από τον καναπέ σου; Εύκολο! Κάνε κλικ εδώ και ανακάλυψε τις
πιο δροσερές προσφορές του φετινού καλοκαιριού από την «PITOS Group» στο νέο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε. Καθίστε αναπαυτικά, ξεφυλλίστε το φυλλάδιο και ανακαλύψτε απίθανες προσφορές σε ανεμιστήρες για φυσική δροσιά, ηλιακά φωτιστικά led, εντομοπαγίδες για να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι τα βράδια στον κήπο ή το μπαλκόνι, λάμπες και προβολείς, φωτιστικά εξωτερικού χώρου, φακούς, φωτάκια νυχτός led, καθώς και προϊόντα προστασίας ηλεκτρικών συσκευών, πολύμπριζα, μπαλαντέζες κτλ.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας, μέσω του eshop της εταιρείας «PITOS Group» κάνοντας κλικ στο pitosgroup.gr.

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο προσφορών εδώ

Καταστήματα της εταιρείας «PITOS Group» στην Ημαθία θα βρείτε:

Βέροια: Βικέλα 1, Βέροια 
Τηλ. 2331077670 

Βέροια: Λεωφόρος Στρατού 33 
23310-74490 

Νάουσα: Χατζημαλούση 6 
23320-28974

instagram: pitosgroup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ