Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φόνος στην Θεσσαλονίκη: «Εν βρασμώ μάνα και κόρη - Ήταν θύματα κακοποίησης»

Επί σειρά ετών θύματα σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης δηλώνουν μέσω των δικηγόρων του η μάνα και η κόρη που κατηγορούνται για την ανθρωκτονία 49χρονου οδηγού ταξί μέσα στο σπίτι τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι Τρίτης (16/6)
στον ανακριτή, ζητώντας και λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Κατά την έξοδό τους, οι δικηγόροι των δύο κατηγορουμένων γυναίκες σε δηλώσεις τους τόνισαν πως οι εντολείς τους ήταν θύματα χρόνιας κακοποίησης και βρίσκονταν εν βρασμώ όταν τελέστηκε το έγκλημα. 

Ειδικότερα, ο κ. Ιάκωβος Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής: «Η θέση των εντολέων μας είναι ότι αμφότερες είναι θύματα μίας συστηματικής κακοποίησης, σωματικής και σεξουαλικής, επί σειρά ετών και πάνω σε μία στιγμή απόγνωσης έφτασαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη, η οποία εκείνη την στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούν από τα δεινά τα οποία έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα έχει κατά το παρελθόν φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και υπάρχουν δημόσια έγγραφα που το αποδεικνύουν. Μάλιστα, ανέφερε πως η μητέρα πληροφορήθηκε πως η κόρη της έπεφτε «θύμα επί σειρά ετών» σεξουαλικής κακοποίησης την ημέρα του εγκλήματος. Από την πλευρά του ο έτερος δικηγόρος κ. Παύλος Ανδρεάδης Παπαδημητρίου τόνισε πως πρέπει να γίνει σεβαστή η μυστικότητα της ανάκρισης.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τις δύο γυναίκες είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γυναίκες κατηγορούνται ότι εισήλθαν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου, όπου αφού τον ακινητοποίησαν, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι στο λαιμό. Στη συνέχεια φαίνεται πως πέταξαν το μαχαίρι σε φρεάτιο στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη στο βίντεο του TyposThes:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ