Quantcast

http://picasion.com/

Επέστρεψε στον Φίλιππο ο Ζλατάνος

Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Νίκο Ζλατάνο. Ο Νίκος αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας από το 2005 έως και το 2012. Αναδείχθηκε 3 φορές καλύτερος τερματοφύλακας,
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2009/10 (Άργος), Εφήβων 2011/12 (Δράμα) και Εφήβων 2012/2013 (Άργος).

Αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας από το 2012 έως το 2018, κατακτώντας το 2016 το νταμπλ. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ στην Εθνική Ανδρών στα προκριματικά Παγκοσμίου το 2014 σε αγώνες μπαράζ στην Πάτρα και στην Κύπρο. Είναι τελειόφοιτος στην Νομική Σχολή του Α.Π.Θ.

Συνδιάζει τον αθλητισμό με την τριτοβάθμια πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους αθλητές των νεανικών τμημάτων, αποδεικνύοντας ότι όλα χρειάζονται δουλειά και μόνο δουλειά. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτόν και στην οικογένειά του και εμείς θα είμαστε δίπλα του.

«Νίκο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Φιλίππου. Καλώς ήρθες στο σπίτι σου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ