Quantcast

http://picasion.com/

Έπιασαν επ' αυτοφώρω διαρρήκτη στην Ημαθία

Την ώρα που επιχειρούσε να μπουκάρει σε σπίτι
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (10 Ιουνίου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς αποπειράθηκε να διαρρήξει μια οικία. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο βράδυ, της 9ης Ιουνίου 2020, διέρρηξε οικία στην ίδια περιοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Μια του κλέφτη, δυο και τον τσακώσανε!

8 σχόλια:

  1. Να λέτε και την περιοχή να προσέχουν περισσότερο οι κάτοικοι. Ποια η σκοπιμότητα να κρύβεται η περιοχή που έγιναν οι ληστείες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό το σχόλιο του 12:52 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ημεδαπός τι σημαίνει; μήπως είναι γύφτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σσσσσ μη μιλάς έτσι, θα σε πουν ρατσιστή οι χειρότεροι ρατσιστές.

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει μια περίπτωση στο εκατομμύριο, το δικαστήριο να του επιβάλει ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα και αύριο Παρασκευή να αναπνέει αέρα ελευθεριας;
    Μόνο το στίγμα ότι είναι άχρηστος κλέφτης τον πιάνουν και ρεζίλευει την γυφτικη φυλή; (όχι επειδή κλέβει αλλά επειδή γίνεται τσακωτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπου ημεδαπός = γυφτος ,ελληνοποιημενος Αλβανός-Βούλγαρος-Γεωργιανός-Ρωσσο"Πόντιος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ως γνωστόν όλα εσείς τα ακροδεξιά βλαστάρια μας με IQ κάτω του 10 δεν κάνετε τέτοια. Η γελοιότητα της ελληνικής επαρχίας σε ένα comment section.

      Διαγραφή
    2. Μας φτάνουν και τα δικά μας, όπως σε κάθε κοινωνία.Δεν χρειαζόμαστε όμως και εισαγωμενα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ