Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΔΑΠ «Καρουζέλ»

Τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Καρουζέλ», πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου 2020. Ένας ολοκαίνουριος, πανέμορφος χώρος στη Βέροια, ειδικά διαμορφωμένος για την δημιουργική απασχόληση παιδιών από 5 έως 12 ετών, με ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες, που άνοιξε και επίσημα πλέον τις πόρτες του σε παιδιά και γονείς της πόλης μας και όχι μόνο. Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γονείς που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, ευχήθηκαν από κοντά στην υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Κωνσταντίνα Μουρτζίλα καλές δουλειές, ενώ οι μικροί καλεσμένοι ξετρελάθηκαν με τους χώρους του Κέντρου, γεμίζοντάς τους με παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνές.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Νεκτάριος Σαββίδης συνεπικουρούμενος από τον π. Θεόδωρο Αναγνώστου. Αμέσως μετά, οι καλεσμένοι απόλαυσαν αλμυρά και γλυκά εδέσματα και ροφήματα από τον πλούσιο μπουφέ, ενώ ξεναγήθηκαν στους χώρους του και ενημερώθηκαν για τις θεματικές ενότητες που προσφέρει το ΚΔΑΠ «Καρουζέλ» με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού.
Θέλετε και εσείς να γνωρίσετε από κοντά το ΚΔΑΠ «Καρουζέλ»; Θα το βρείτε στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα και Παπάγου 33 γωνία. Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

«Καρουζέλ» ΚΔΑΠ
Κωνσταντία Γ. Μουρτζίλα
Σωτήρη Πέτρουλα και Παπάγου 33 γωνία
Τηλ. 2331303679
Βρείτε μας στο facebook: Καρουζέλ ΚΔΑΠ




























 

 












 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ