Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δίπλωσε και έπιασε φωτιά βυτιοφόρο στην Πιερία - Νεκρός ο οδηγός

Ένα άτομο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φωτιά που προκλήθηκε σε βυτιοφόρο όχημα ύστερα από τροχαίο, στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης. Το τροχαίο σημειώθηκε στα Καλύβια Βαρικού Πιερίας, όταν το φορτηγό εξετράπη της πορείας του και δίπλωσε στο ύψος του Βαρικού Πιερίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το άτομο εντοπίστηκε εκτός του οχήματος με εμφανή εγκαύματα στο σώμα του, ενώ η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκαν έξι οχήματα με 15 άνδρες της πυροσβεστικής, κλιμάκιο της τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λόγω του τροχαίου είχε διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.
Πραγματοποιήθηκε εκτροπή της κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Εφέσου για τα οχήματα που κινούνταν προς Αθήνα και από τον ανισόπεδο κόμβο Λιτοχώρου για τα οχήματα που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ