Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημόσια συγνώμη του Δημάρχου Νάουσας για την πολύωρη διακοπή νερού

Δημόσια συγνώμη προς τους τους κατοίκους της Νάουσας θέλησε να ζητήσει μέσω δελτίου τύπου στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν από το πρωί της Τρίτης, λόγω της πολύωρης προγραμματισμένης διακοπής νερού, ειδικά σε μια μέρα με τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Στο μήνυμά του αναφέρει επίσης πως στο εξής οι διακοπές νερού για έργα συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών θα πραγματοποιούνται μόνο κατά τις βραδινές ώρες. Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγνώμη από όλους σας για την σημερινή προγραμματισμένη πολύωρη διακοπή νερού που σημειώθηκε στην πόλη της Νάουσας, η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε την πιο ζεστή μέχρι σήμερα ημέρα του φετινού καλοκαιριού.

Από τον Σεπτέμβριο είχα ζητήσει ρητά από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Γιώργο Τασιώνα, οι διακοπές στο δίκτυο ύδρευσης είτε για έργα συντήρησης είτε αποκατάστασης βλαβών να πραγματοποιούνται μόνο κατά τις βραδινές ώρες, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Μετά την σημερινή πολύωρη διακοπή νερού, έδωσα ρητά την εντολή στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ να ληφθεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, προκειμένου να επιβληθούν με αυστηρό πλέον τρόπο και μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες οι προγραμματισμένες διακοπές νερού που θα προκύψουν στο μέλλον για αποκατάσταση βλάβης ή εργασιών συντήρησης του δικτύου.

Σας ευχαριστώ θερμά για την υπομονή σας.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η.Π. ΝΑΟΥΣΑΣ

5 σχόλια:

  1. ζηταν συγνωμη οι πολιτικοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι; μια χαρα πολιτικοι ειναι αυτους που εχουμε στην βουλη με εξαιρεση βελοπουλο

      Διαγραφή
  2. επιτελους ! Αλλα να ισχύει και για τα χωρια που ερχονται οι ανθρωποι απο τα χωραφια!Μπραβο στον δημαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι πολιτικός, τοπογράφος είναι, για αυτό ζητάει συγγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα βλεπουν αυτα και οι αλλοι.....
    Που εχουν καβαλησει τα καλαμια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ