Quantcast

http://picasion.com/

Δημόσια συγνώμη από τον Χαρδαλιά ζήτησε η «παρουσιάστρια» της Θεσσαλονίκης

Δημόσια συγνώμη ζήτησε η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» από τον Νίκο Χαρδαλιά για το ποτήρι νερό που του πέταξε την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γευμάτιζε σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. «Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κ.
Χαρδαλιά για αυτό που του έκανα. Ήταν αυθόρμητη κίνηση, θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί δεν είμαι κακό παιδί» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Ραπτόπουλου. Απαντώντας σε σχόλια για το παιδί της η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» και ραδιοφωνική παραγωγός τόνισε ότι «με ενοχλεί που λένε για το παιδί μου. Έβαλα το παιδί μου να με τραβήξει βίντεο και τον έβαλα γιατί ήξερα ότι μετά κάτι θα μου κάνουν και ήθελα να υπάρχει το ντοκουμέντο».

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι κρατούνταν για 3,5 ώρες χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος, ενώ της ζητούσαν να σβήσει το βίντεο της επίθεσης. «Μου έλεγαν άμα σβήσεις το βίντεο δεν θα σου κάνει μήνυση ο Χαρδαλιάς και εδώ έλεγα δεν θα το σβήσω», πρόσθεσε η ίδια.


Δείτε το video:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ