Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαδικτυακή συνάντηση του ΜέΡΑ25 με Ημαθία, Πιερία, Πέλλα, Κιλκίς και Χαλκιδική

Διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποίησε το «ΜέΡΑ25» με μέλη-φίλους τους κόμματος, αλλά και με την συμμετοχή θεσμικών εκπροσώπων κοινωνικών κλάδων από Πιερία, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς και Χαλκιδική. Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γραμματέας του «ΜέΡΑ25» Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος μίλησε για όσα συμβαίνουν στην Ελληνική οικονομία και θέλησε να ακούσει live τα προβλήματα της επαρχίας. Την Ημαθία εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας Ηλίας Τσιφλίδης και ο Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών Χρήστος Γιαννακάκης. Η συζήτηση κράτησε για πάνω από δύο ώρες και ήταν αρκετά εποικοδομητική, καθώς βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. 

Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχαχαχα έλεος με τους φελούς. Φοβερή εκπροσώπηση απο τη Βέροια !!!!!!! Ο ένας κυκλοφορεί με βουλγάρικες πινακίδες δεν είπε απολύτως τίποτε και ο άλλος ποινικά καταδικασμένος μας είπε ενα ευχαριστώ τους φορείς που συμμετείχαν χαχαχχαχα. Ευτυχώς ήταν και ο Γιαννακάκης και είπε 5 πράγματα. Ωραίο τσίρκο πάντως !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ