Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν φαντάζεστε πόσους χιλιάδες Followers έχει η Μπέλλα στο Instagram

Σαρώνει στα social media - Κάθε photo που ανεβάζει ταράζει τους άνδρες
Το μοντέλο από τη Βέροια ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες από τις επαγγελματικές τις δραστηριότητες με τους followers της, να θαυμάζουν το μοναδικό αποτέλεσμα. Η
Ιωάννα Μπέλλα κάνει καριέρα
στο χώρο του μόντελινγκ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και όπως φαίνεται από το λογαριασμό της στο Instagram, δείχνει ότι να διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της, καθώς ανεβάζει συνεχώς υλικό από τις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις της.
Η «εκρηκτική» καλλονή, φωτογραφίζεται πότε με εσώρουχα και πότε με ρούχα «αναστατώνοντας» το Instagram και αποδεικνύοντας ότι είναι Μπέλλα όνομα και πράγμα και μόνο τυχαία δεν ήταν η στέψη της ως Σταρ Ελλάς το 2018. Μέχρι στιγμής έχει 207.000 Followers στο Instagram και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες Ελληνίδες!

Πάρτε μια γεύση από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram:













5 σχόλια:

  1. Το μπανηστηρι είναι εθνικό σπορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημαντική είδηση και σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε φαντάζεσαι πόσο αγωνία είχα....
    Καθημερινά αχρείαστα θέματα με τις ίδιες και ίδιες κυρίες... πότε πάνε στη τουαλέτα δε το έχετε πει! ναι ναι μας κρατάει σε αγωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ