Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Coffee Go» προβάλλει τα αξιοθέατα του νομού μας!

Πώς; Μα... να τα πιεις στο ποτήρι!
Πάντα πρωτοποριακό, όχι μόνο για την Βέροια αλλά και για τα ελληνικά δεδομένα και πάντα με νέες ιδέες και φρέσκες προτάσεις. Το «Coffee Go» το πρώτο drive-through καφέ που ήρθε στην πόλη μας και έγινε η αγαπημένη στάση της ημέρας, ετοίμασε ένα νέο
project με τίτλο «History & Nature - Discover Imathia», με σκοπό αυτή τη φορά την ανάδειξη των σημείων του τόπου μας που παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον. Πώς; Αποτυπώνοντας στα κύπελλα του καφέ φωτογραφίες από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του νομού!
Η συνοικία της Μπαρμπούτας, η παλιά αγορά της Βέροιας, το Φράγμα του Αλιάκμονα, το Μουσείο της Βεργίνας, η Μονή Παναγίας Σουμελά, τα χιονοδρομικά κέντρα Σέλι και 3-5 Πηγάδια, ο Άγιος Νικόλαος Νάουσας... όλα να τα πιεις στο ποτήρι!

Έτσι ο επισκέπτης, φεύγοντας από τη Βέροια, παίρνοντας τον καφέ του για τον δρόμο της επιστροφής, παίρνει μαζί του, πέρα από αποτυπωμένα στη μνήμη του, αποτυπωμένα και στο κύπελλο του καφέ του τα αγαπημένα σημεία της Ημαθίας που είτε επισκέφθηκε είτε θα επισκεφθεί την επόμενη φορά! 

Και δεν του μένει μόνο η υπέροχη γεύση του καφέ από το «Coffee Go» και η ανάμνηση από τα όμορφα σημεία που επισκέφθηκε αλλά του μένει και το... «τουριστικό» κύπελλο ως σουβενίρ! Και φυσικά η προσμονή της επιστροφής. Αυτό θα πει πρεσβευτής του Ημαθιώτικου τουρισμού!

Δείτε τα νέα κύπελλα του «Coffee Go»:







Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.



1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ