Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυξημένη κίνηση στον Περιφερειακό - Έργα ασφαλτόστρωσης

Ταλαιπωρία περιμένει πολλούς οδηγούς που χρησιμοποιούν από το πρωί τον Περιφερειακό της Βέροιας, αφού εκτελούνται εκ νέου έργα ασφαλτόστρωσης. Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας έχει τοποθετήσει προειδοποιητική φωτεινή σήμανση στα δύο σημεία πριν την έναρξη των εργασιών, ενώ
στα σημεία βρίσκονται και σημαιοφόροι του συνεργείου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων που προειδοποιούν τους οδηγούς. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται εκ περιτροπής από μια λωρίδα και η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές εκατοντάδων μέτρων.

Η αυξημένη κίνηση στον Περιφερειακό έχει ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί και η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Βέροιας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς και μεγάλη υπομονή. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλό θα ήταν να αποφύγετε τον Περιφερειακό μέχρι το απόγευμα, καθώς και αύριο το πρωί, οπότε και αναμένονται να ολοκληρωθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:










2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ