Ασθενοφόρο κάθε Σαββατοκύριακο το καλοκαίρι στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας

Καρδιογράφος και απινιδωτής στο περιφερειακό ιατρείο
Από την Διοίκηση της Μονάδας Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας ανακοινώθηκε πως, στο πλαίσιο ενίσχυσης παροχών και κάλυψης των υγειονομικών αναγκών κατά την τουριστική περίοδο, η 3η ΥΠΕ στελέχωσε σε καθημερινή βάση το Περιφερειακό Ιατρείο της Βεργίνας με ειδικό ιατρό. Παράλληλα το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μον. Βέροιας, διαθέτει ασθενοφόρο και πλήρωμα, συνεπικουρώντας το έργο του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο θα βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο των Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας τις ημέρες αιχμής, Σάββατο και Κυριακή, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου συμβάλλοντας στην άμεση αντιμετώπιση των αναγκών που ενδεχομένως προκύψουν για κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα το Νοσοκομείο συνδράμει καίρια το Περιφερειακό Ιατρείο Βεργίνας με τη διάθεση απαραίτητου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, όπως καρδιογράφο και απινιδωτή.

Το Γ.Ν Ημαθίας και το προσωπικό του, είναι σταθερά προσηλωμένο στην προστασία της Δημόσιας Υγείας και της υγειονομικής κάλυψης και ασφάλειας πολιτών κάτι που αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα του.


Ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας

2 σχόλια:

  1. Μπράβο!Πολύ καλή κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ασθενοφόρο μόνιμα αραγμένο στη Βεργίνα κι ένα μόνιμα στις Βαρβάρες για τους μετανάστες, πόσα μένουν για την υπόλοιπη περιοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ