Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ασθενοφόρο με εξειδικευμένο προσωπικό στη Βεργίνα

Μετά από την κάλυψη του ιατρού στο περιφερειακό ιατρείο της Βεργίνας, μια ακόμη κίνηση που δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας τόσο στους κατοίκους της Βεργίνας, αλλά και στους χιλιάδες τουρίστες που καταφθάνουν από κάθε γωνιά του κόσμου για να επισκεφθούν τον Αρχαιολογικό χώρο των Αιγών,
ήταν αυτή της προσθήκης ασθενοφόρου με εξειδικευμένο προσωπικό να βρίσκεται στις επάλξεις έτοιμο να ανταποκριθεί σε όποιο συμβάν προκύψει. Το ασθενοφόρο, θα βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο, κατά την τουριστική περίοδο, στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου.

«Ευχαριστούμε το Υπουργείο Υγείας, την 3η Υ.Π.Ε. αλλά και τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας Ηλία Πλιόγκα που για μια ακόμη φορά έφερε εις πέρας κάτι τόσο σημαντικό» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τοπική Κοινότητα της Βεργίνας.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή παρουσίαση:





4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία πρωτοβουλία.Μ'άρεσε γιατί προβάλει έξυπνα τη Βεργίνα και την Ημαθία.Μπράβο όχι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ!!!ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έχει τουρίστες φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ