Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων το έργο αποχέτευσης Βεργίνας - Παλατιτσίων

Με χρηματοδότηση μεγαλύτερη των 9.000.000€
Την ένταξη του έργου αποχέτευσης Βεργίνας - Παλατιτσίων στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, κατά την ενημέρωσή του στην έναρξη της συνεδρίασης του
δημοτικού συμβουλίου. Ο Δήμαρχος έκανε την ανακοίνωση χαρακτηρίζοντάς την την πιο ευχάριστη για τον δήμο αλλά και την πιο... φρέσκια, καθώς η ενημέρωση ήρθε αργά το μεσημέρι, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. 
«Ένα έργο για το οποίο υπήρξε η αγαστή συνεργασία της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΒ, αφού η δημοτική αρχή ήταν αυτή που φρόντισε ο οικισμός της Βεργίνας να μπει στην ομάδα των οικισμών άνω των 2.000 κατοίκων και να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα από διοικητικής πλευράς. Στη συνέχεια η ΔΕΥΑΒ με τους συνεργάτες της φρόντισε να ενταχθεί το έργο στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, με ένα ποσό που μαζί τον ΦΠΑ υπερβαίνει τα 9.000.000€», ανέφερε ο Δήμαρχος, θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει τον υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο για το ενδιαφέρον του για την εξέλιξη της πορείας του φακέλου.
Καθότι πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο για τον δήμο Βέροιας, την είδηση που μετέφερε ο Δήμαρχος, χαιρέτισαν οι σύμβουλοι από διάφορες παρατάξεις, αλλά ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος με την είδηση αυτή έδειξε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης, που εκφράστηκε ως δημοτικός σύμβουλος που κατάγεται, γεννήθηκε και ζει μεγάλο μέρος της ζωής του στη Βεργίνα και συνεχάρη όλους του συντελεστές της τεράστιας προσπάθειας. «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί η βασική μου επιδίωξη όταν κατέβαινα ήταν αυτή», σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης, με τη ευχή όλα τα προχωρήσουν γρήγορα ώστε οι κάτοικοι των δύο χωριών να απολαύσουν τα μεγάλα ποιοτικά και οικονομικά οφέλη της αποχέτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ