Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άλλαξε «χρώμα» η Ημαθία στον χάρτη κορωνοϊού

Σε πιο σκούρα απόχρωση του πράσινου «βάφτηκε» από σήμερα η Ημαθία, στον χάρτη με τη γεωγραφική διασπορά του κορωνοϊού που δημοσιεύσει καθημερινά πλέον ο ΕΟΔΥ. Ο χάρτης αποτυπώνει τη γεωγραφική κατανομή των συνολικών κρουσμάτων COVID-19 ανά Περιφερειακή Ενότητα της χώρας, με βάση
την δηλωθείσα διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του ασθενούς. Μέχρι και χθες, η Ημαθία ήταν χρωματισμένη με την πιο ανοιχτή απόχρωση της παλέτας του πράσινου, που ερμηνευόταν ως νομός που έχει από 0 έως 4 κρούσματα.
Χάρτης ΕΟΔΥ πριν τις 12/6
Πράγματι, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν 3, το ένα που βρισκόταν στη Βέροια και τα δύο που έφτασαν Ελλάδα από πτήση επαναπατρισμού και ανάρρωσαν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Αθήνας πριν μεταβούν στη Βέροια.
Από σήμερα η Ημαθία χρωματίστηκε στον χάρτη του ΕΟΔΥ με έναν τόνο πιο σκούρο πράσινο, που δηλώνει πως έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά από 5 έως 9 κρούσματα. Στην σημερινή του έκθεση ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 20 νέα κρούσματα του COVID-19 στη χώρα μας, με τα 3 εκ των οποίων να είναι αυτά που επιβεβαιώθηκαν σήμερα στη Νάουσα, που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό της Ημαθίας σε 6.

Ας ελπίσουμε, όχι μόνο να παραμείνει η Ημαθία σε αυτό το κουτάκι αλλά και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων να παραμείνει στους τρεις. Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων ασφαλείας!

4 σχόλια:

  1. Αλεξάνδρεια Ημαθίας12 Ιουνίου 2020 στις 10:19 μ.μ.

    Μας έχετε ζαλίσει ρε κωλοπαιδα του κερατά με αυτήν την τρομοκρατία. Κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ πως γίνεται με 30 βαθμούς κελσίου να έχουμε 20 κρούσματα ρε ψευταραδες. Είσαστε για ποινική δίωξη για παραπληροφόρηση. ΕΟΔΥ και παπ@@@@@@@..... όταν πήγαιναν χωρίς μάσκες στους τσιγγάνους, το ξέχασαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέος κύκλος τρομοκρατίας..Για ποιον δουλεύετε ρε σεις εκεί στον ΕΟΔΥ;
    Πόσα πήρατε για να λέτε ανυπόστατα πράγματα;
    Ακυρωνεται βασικές γνώσεις της Μικροβιολογίας.
    Από πότε οι ιοί επιβιώνουν σε συνθήκες καύσωνα;
    Όλοι οι ιοί δεν καταλειπουν ανοσία μετά την αποδρομη τους, έστω και ολιγόμηνη;
    Έλεος πια μετμε παραπληροφόρηση και την μετάδοση ψευδών και άθλιων ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ