Quantcast

http://picasion.com/

Άγριος καβγάς σήκωσε «στο πόδι» το Πασακιόσκι

Επενέβη η Αστυνομία
Άγριος καβγάς ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου στο Πασακιόσκι στη Βέροια, με εμπλεκόμενα αρκετά άτομα, άνδρες και γυναίκες, που κατάφεραν με τις φωνές τους να σηκώσουν στο πόδι όλη τη γειτονιά. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τη 01:00, όταν οι πρώτες φωνές ξύπνησαν τους περίοικους αλλά πολύ σύντομα η κατάσταση εκτροχιάστηκε. Οι φωνές, τα ουρλιαχτά και οι απειλές που συνοδεύονταν από πολλά... «γαλλικά», σε συνδυασμό με την απόλυτη ησυχία της νύχτας, ξεπέρασαν τα όρια της γειτονιάς και ξεσήκωσαν τους κατοίκους σπιτιών σε μεγάλη απόσταση, που βγήκαν στα μπαλκόνια τους να δουν τι συνέβαινε.

Πολύ σύντομα ειδοποιήθηκε και έφτασε στο συμβάν και περιπολικό του ΑΤ Βέροιας αλλά ακόμα και τότε οι πιο θερμόαιμοι αδυνατούσαν να ηρεμήσουν. Λίγα ώρα αργότερα από την έλευση της Αστυνομίας, τα πνεύματα ευτυχώς ηρέμησαν και οι κάτοικοι επέστρεψαν στα κρεβάτια τους. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, επρόκειτο για διένεξη μεταξύ συγγενών, που ξεκίνησε από έναν άνδρα ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν, αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον εν λόγω άνδρα στο τμήμα, για προστατευτική φύλαξη για λίγες ώρες, προκειμένου να καταφέρουν να λήξουν το επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ