Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με κρεατοσκευάσματα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού έφτασε και για κάποιους είναι ευκαιρία για εξόρμηση. Σε βουνό ή θάλασσα, όπου προτιμάει κανείς, πάντα όμως με καλή παρέα και φυσικά με ποιοτικά κρεατικά και νόστιμα παρασκευάσματα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Και για αυτό το τριήμερο, μας
ετοίμασε με μεράκι και αγάπη, πεντανόστιμες κρεατοδημιουργίες είτε για το φούρνο, είτε για το τηγάνι, είτε για την ψησταριά. Έτοιμες λύσεις με διάφορα είδη κρέατος, που με μηδέν προετοιμασία, γιατί την έχει κάνει όλη το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», θα έχετε νόστιμα και ευφάνταστα πιάτα, ή κρέατα - λουκούμια που θα απογειωθούν στα κάρβουνα. 
Πανσέτα γεμιστή, σουβλάκια κοτόπουλο με πιπεριές, πανσετάκια, κοντοσούβλι κοτόπουλο, ρολό κοτόπουλο γεμιστό, κότσι χοιρινό με μέλι και μουστάρδα, μπριζολίνια χοιρινά, σουβλάκι κοτομπέικον, μπιφτέκια, σεφταλιές και πολλά πολλά άλλα!

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 και διαλέξτε ότι λιγουρευτείτε ή καλέστε στο ☎️ 2331061683 και το «Ειλικρίνεια» θα φέρει την παραγγελία σας στην πόρτα σας. 

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ