Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου ΤΟΥΟΤΑ Yaris Van μόνο με 9.900€ στην ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ

Το μόνο που δεν χωράει είναι οι συμβιβασμοί!
Με κορυφαία απόδοση και οικονομία, το Yaris Van παραμένει ασταμάτητο σε κάθε πρόκληση. Βάλτε μπρος στην επιχείρησή σας με έναν χώρο αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει κάθε ανάγκη, εργονομία και αξιοζήλευτες επιδόσεις. Τo σύστημα
Toyota Safety Sense θα εξασφαλίσει μία ασφαλή επαγγελματική πορεία, γεμάτη ενέργεια και ευχάριστες διαδρομές! Το Yaris Van ξεπερνά την πρόκληση της χωρητικότητας. Το μικρότερο μήκος της κατηγορίας, μόλις 3,9m. Ο ειδικά σχεδιασμένος αποθηκευτικός του χώρος κάνει το Yaris Van το μοναδικό στην κατηγορία του που χωράει ευρωπαλέτα, ενώ με 1.100 λίτρα στη διάθεσή σας, το μόνο που δεν χωράει είναι οι συμβιβασμοί.

Τώρα είναι η ευκαιρία για να αποκτήσεις το δικό σου ΤΟΥΟΤΑ Yaris Van μόνο με 9.900€ πλέον το Φ.Π.Α. με πλούσιο εξοπλισμό από την πρώτη κιόλας έκδοση!

Έλα στη ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βεροίας ή κάλεσε στο 2331075600 και μίλησε με τον προσωπικό σου σύμβουλο πωλήσεων, ο οποίος θα σε εξυπηρετήσει και θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το αυτοκίνητο που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Στην ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ τηρούνται όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας αναφορικά με τον COVID-19 φροντίζοντας για την ασφάλεια των πελατών της ΤΟΥΟΤΑ και του προσωπικού της.

Η ΤΟΥΟΤΑ σας προστατεύει πάντα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ