Quantcast

http://picasion.com/

Στις 7 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά

Την ημερομηνία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με την απόφαση, η νέα σχολική χρονιά 2020-2021 θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου. Όπως είχε άλλωστε προαναγγελθεί από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η έναρξη θα γίνει
νωρίτερα φέτος, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι επιπλέον ημέρες για επαναλήψεις και κάλυψη τυχόν κενών που προέκυψαν από την αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων εξαιτίας του κορωνοϊού. Η σχολική χρονιά 2019-2020 έχει ήδη ολοκληρωθεί για τα Λύκεια και τα Γυμνάσια, ενώ στις 30 Ιουνίου «πέφτει» η αυλαία και στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Όσον αφορά τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία, τα μαθήματα θα τερματιστούν στις 26 Ιουνίου.

9 σχόλια:

  1. ''....η έναρξη θα γίνει νωρίτερα φέτος''... Σκοτώθηκαν τα παλικαρια μας οι εκπαιδευτικοι..Με το μαλακό παιδιά, ξεκουραστειτε λίγο, γιατι κομματια γινεται με την ''τηλεκπαιδευση΄΄ ( τωρα ποιος εκπαιδευσε ποιον , είναι άλλο θέμα)...

    Καλο καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ.
      ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Απορώ πώς κάποιοι κοιμούνται και ονειρεύονται με το τι κάνουν οι εκπαιδευτικοί. Πρέπει τελικά να υπάρχει πολύ κόμπλεξ σε ορισμένους.

      Διαγραφή
  2. Τι θέλει και μιλάει η Κεραμεως,πάντα άκαιρα και άκυρα; Την βαρέθηκα με..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται, όπως και κάθε χρόνο, στις θέσεις τους από 1η Σεπτεμβρίου. Το γιατί θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 7 κι όχι νωρίτερα είναι απόφαση του υπουργείου. Είναι φανερό πως με 4 μέρες επιπλέον μάθημα (7/9 αντί 11/9) δε γίνεται καμία σοβαρή αναπλήρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά πρέπει να οργανωθούμε. Να κατεβούμε στους δρόμους. Δεν γίνεται η επτάμηνη παύση να διακοπεί τον Σεπτέμβριο.
    Τώρα τι θα κάνουνε δηλαδή οι 160.000 εκπαιδευτικοί; Θα επιστρέψουν στις δουλειές τους; Έτσι απλά θα ξανά υποχρεωθούν να εργάζονται 10 και 15 ώρες την εβδομάδα;
    Προτείνω να συνεχιστεί η καραντίνα για αυτούς μέχρι και το νέο έτος. Από 2021 βλέπουμε τι γίνεται με τον κορονοιο και το πολύ πολύ να πάμε Πάσχα 2021.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μπούρδα -ομολογουμένως- της καραντίνας δεν την αποφάσισαν οι εκπαιδευτικοί. Η αγαπημένη σου κυβέρνηση της «αριστείας» την αποφάσισε. Αν δεν το καταλαβαίνεις, γρήγορα πίσω στο Δημοτικό, για να επαναλάβεις 2-3 τάξεις, μπας και το καταλάβεις!

      Διαγραφή
  5. Από το ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ κι αν δεν έχουν περάσει αστέρες με τις μεγάλες τους... σφραγίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ