Quantcast

http://picasion.com/

Επιβεβαιώθηκε και το 4ο κρούσμα κορωνοιού στη Νάουσα

Επιβεβαιώθηκε και το 4ο κρούσμα κορωνοιού στη Νάουσα, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην οικογένεια στην οποία τα τρία μέλη της είναι ασυμπτωματικά, δηλαδή δεν έχουν συμπτώματα του ιού και βρέθηκαν θετικά στον κορωνοιό προστέθηκε και τέταρτο κρούσμα το οποίο επιβεβαιώθηκε και το οποίο ήταν πρόσωπο που ήρθε σε επαφή με ένα από τα υπάρχοντα τρία κρούσματα. Τα δείγματα στάλθηκαν από ιδιώτη μικροβιολόγο στο ΑΧΕΠΑ. Επίσης στη σημερινή έκθεση του ΕΟΔΥ φαίνεται πως η Ημαθία είναι στο όριο 5-9 κρουσμάτων, αλλά σε αυτό τον αριθμό πιθανότατα προσμετρούνται και τα πρώτα 3 παλαιότερα κρούσματα τα οποία φυσικά δεν ισχύουν.

Όπως αναφέρει το naousanews.gr, η ανακάλυψη του πρώτου δείγματος έγινε ουσιαστικά κατά τύχη σε προεγχειρητικό έλεγχο ενός ατόμου, επαναλαμβάνουμε δίχως να υπάρχουν συμπτώματα. Είναι επίσης χαρακτηριστικό το γεγονός, πως τα μέλη της οικογένειας δεν είχαν φύγει στο εξωτερικό, ούτε είχαν έρθει σε επαφή με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Επίσης, επιβεβαιώνεται ότι η υπάλληλος του Γηροκομείου η οποία είχε έρθει σε επαφή με μέλος της οικογένειας είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΙΟ. Γι αυτό το λόγο τελικά ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως δεν θα στείλει συνεργείο στη Νάουσα για να ιχνηλατίσει όλες τις επαφές που είχαν τα μέλη της οικογένειας τα οποία από χθες βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, καθώς θεωρεί πως η ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Θεωρούμε πως οι πολίτες της Νάουσας και του Δήμου, χρειάζεται να είναι ψύχραιμοι, δεν χρειάζεται πανικός, διότι πολύ απλά είναι πιθανόν να μην έχει διαδοθεί ο ιός και αν έχει διαδοθεί τα άτομα να είναι ασυμπτωματικά και να μπούνε, απλά σε καραντίνα.
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ.
Πηγή - Ρεπορτάζ: Βαλάντης Λιόλιος

3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι’αυτό και πρέπει να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και να παίρνουμε τα υποδεικνυόμενα από τους αρμόδιους μέτρα .

      Διαγραφή
  2. Ο κορωνοϊός επεκτείνεται, θα πεθάνουμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ