Quantcast

http://picasion.com/

Με 35 οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ. - 2 έρχονται στην Ημαθία για την Τροχαία

Με 35 νέα οχήματα τα οποία θα κατανεμηθούν σε Υπηρεσίες Τροχαίας της Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, ενισχύεται ο στόλος της ΕΛΑΣ. Τα οχήματα αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» για τη δράση με τίτλο «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του ΕΣΠΑ 2014 - 2020.
Τα οχήματα κατανέμονται σε Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα 23 στη Θεσσαλονίκη και από 2 σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.


1 σχόλιο:

  1. Αυτά που μας λένε είναι μόνο για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια οι κυβερνώντες, δηλ. ότι έκαναν μια επένδυση καλή. Αυτά που θέλουμε να μας πουν, αλλά δεν ρωτάνε ούτε οι δημοσιογράφοι είναι, τα αυτοκίνητα αυτά είναι πετρελαιοκίνητα ; για να είναι οικονομικά και να αντέξουν χιλιάδες χιλιόμετρα ; είναι τετρακίνητα για να κυκλοφορούν και με χιόνια ως Τροχαία που θα πρέπει να είναι παντού με όλες τις καιρικές συνθήκες και σε όλα τα εδάφη ;
    Αυτά πείτε μας και όχι τις άλλες μ@λ@κίες σας.
    Υ.Γ. Συγνώμη αλλά δεν αντέχουμε άλλο τα δήθεν καλά έργα ..... αποτελεσματικά έργα και με διάρκεια θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ