Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ζεστό» χρήμα στους κτηνοτρόφους

Υπογράφτηκε η απόφαση με την οποία καθορίζεται το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης για το έτος 2019, η οποία αφορά το ζωϊκό κεφάλαιο, χωρίς γη, στους κτηνοτρόφους βοοτροφικών και αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων (πρώην ειδικά δικαιώματα). Με βάση τη συγκεκριμένη απόφαση το
ποσό της ενίσχυσης για το Μέτρο 1 (βοοειδή) έχει καθοριστεί στα 240,52 ευρώ ανά ΜΜΖ (Μονάδα Μεγάλου Ζώου) και αφορά 11.473 δικαιούχους και για το Μέτρο 2 (αιγοπρόβατα) στα 47,70 ευρώ ανά ζώο που αφορά 11.488 δικαιούχους. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει επισπεύσει την πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους, χωρίς γη, κατά έναν και πλέον μήνα σε σχέση με πέρυσι. Η πίστωση της ενίσχυσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Μαΐου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ