Quantcast

http://picasion.com/

Ο Χρυσοχοίδης μεταξύ των δημοφιλέστερων Υπουργών της Κυβέρνησης

Διαφορά 21,8 μονάδων υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά». Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 42% έναντι 20,2% του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 6%, το ΚΚΕ με 5,4%, η Ελληνική Λύση με 4%, το ΜέΡΑ25 με 2,5%, άλλο κόμμα επιλέγει το 3,6%, «Λευκό-Άκυρο» 0,8%, «Δεν θα ψηφίσω» 2,2%», Αναποφάσιστοι 10,5%, ενώ δεν απάντησαν 2,8%. Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 54,1% έναντι 23,2% του Αλέξη Τσίπρα. Κανέναν από τους δύο επιλέγει το 19,5% και δεν ξέρω/ δεν απαντώ το 3,2%. 

Στη λίστα με τις θετικές γνώμες, ο Πρωθυπουργός συγκεντρώνει 68,7% έναντι 36% του Αλέξη Τσίπρα. Ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά με 27,2%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 24,1%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 17,9% και τέλος ο Γιάνης Βαρουφάκης με 15,4%.

Την ίδια ώρα το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνους τους πολίτες, οι οποίοι σε ποσοστό 80,8% διαφωνούν με μια τέτοια προοπτική, ποσοστό που συγκεντρώνει ισχυρή πλειοψηφία μεταξύ των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων.

Όσον αφορά στη δημοφιλία των υπουργών της κυβέρνησης στην πρώτη θέση είναι ο Υπ. Υγείας Βασίλης Κικίλιας με 58,5% και ακολουθούν ο Υπ. Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με 55%, ο Υπ. Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με 54,1%, ο Υπ. Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας με 53,6% και ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης με 53,5%.

3 σχόλια:

  1. Οι πιο δημοφιλείς στη ΝΔ είναι οι μη ΝεοΔημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί σύμπτωσι! Τούς ἴδιους θέλει καί ἡ πρεσβεία. Τί ἐννοεῖς «ποιά πρεσβεία;», μία εἶναι ἡ πρεσβεία!

    Tό θέλουν πάντως τό 4ο μνημονιάκι τους οἱ τρόφιμοι τοῦ γηροκομείου Ἀθηνῶν*._

    * Μέ τέτοια ποσοστά, ἀπό ἐκεῖ μᾶλλον προέρχεται τό δεῖγμα τῶν ἐρωτηθέντων τῆς ἐγκύρου αὐτῆς δημοσκοπήσεως._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Κυριάκο εγώ λέω να παραιτηθεις από Πρόεδρος της ΝΔ και να κάνουμε πρόεδρο το Χρυσοχοΐδη. Τώρα που θα φέρεις και τον Βενιζέλο στη θέση του Δένδια παει η καρέκλα Κουλη θα στη φάνε τα ΠΑΣΟΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ