Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βλάβη λεωφορείου που μετέφερε επιβάτες από τη Βέροια στην Κοζάνη

Μέσα σε τούνελ της Εγνατίας
Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες από την Κοζάνη το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαΐου 2020. Το τουριστικό λεωφορείο που εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο Κοζάνη – Βέροια – Κοζάνη μεταφέροντας εργαζόμενους από την Κοζάνη στην Βέροια,
παρουσίασε βλάβη και ακινητοποιήθηκε εντός σήραγγας της Εγνατίας Οδού κατά την επιστροφή του στην Κοζάνη. Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το τούνελ, περιμένοντας άλλο λεωφορείο για να τους παραλάβει. Όπως σημειώνουν οι ίδιοι, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα που το συγκεκριμένο λεωφορείο παρουσιάζει βλάβη και ακινητοποιείται στην Εγνατία Οδό.

2 σχόλια:

  1. Σαμποτάζ των Αλβανών εργατών απεργών είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που έρχονται για το αραίωμα, είναι κρίμα γι' αυτούς διότι μετά από 8-9 ώρες στο χωράφι να καθυστερείς να γυρίσεις και στο σπίτι σου είναι άδικο. Χώρια που κάποιοι θα απογοητευτούν και μπορεί να μην ξανάρθουν. Θέλει ο Έλληνας να ξαναγύρισει στα χωράφια και η τύχη του δεν τον αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ