Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαχουρίδης: Τιμούμε τη μνήμη των ηρώων προγόνων μας

«Η ποντιακή μουσική, με ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο περνά τα μηνύματα της παράδοσης και της ιστορίας των Ελλήνων του Πόντου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δεξιοτέχνης της ποντιακής λύρας Ματθαίος Τσαχουρίδης, σε συνέντευξη του στον Real Fm Θεσσαλονίκης και στη δημοσιογράφο Μαρία
Σαμολαδά. Ο Bεροιώτης λυράρης, αναφέρθηκε στην επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, λέγοντας πως την 19 Μαΐου, τιμούμε την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας, 100+1 χρόνια μετά. «Τιμούμε τη μνήμη των αδικοχαμένων ηρώων προγόνων μας, εκπληρώνοντας μια ηθική υποχρέωση, τη ζωντανή μνήμη» επισήμανε, ευχόμενος «η «Δακρυσμένη Παναγιά», η Παναγιά Σουμελά του Πόντου, η Παναγία όλου του κόσμου, να μας προστατεύει όλους!». Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, στον Real Fm 107,1 και στη Μαρία Σαμολαδά:

1 σχόλιο:

  1. κάνεις δεν αμφισβητεί το ταλέντο σου, ούτε οτι είσαι ο νεος βιρτουόζος της ποντιακής λύρας. άλλα όταν μιλάς για θεό και πανάγια κάλο είναι να συνδυάζεται και με πράξεις οπως η αποχή απο εμφανίσεις σε καζίνο που μόνο χώρος θεού δεν είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ