Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Σημαντικό βήμα για τη θεραπεία παθογενειών στη Δικαιοσύνη το πολυνομοσχέδιο»

Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προκειμένου ο νομικός μας πολιτισμός να συνεχίζει να παραμένει ο κυρίαρχος πυλώνας της Δημοκρατίας, της ελευθερίας, της δημιουργικότητας και της ασφάλειας, χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που συζητείται στη Βουλή, ο Αν.
Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Τσαβδαρίδης επισήμανε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου δεν αφορά απλά την ενσωμάτωση Οδηγιών της ΕΕ, που αποτελεί νομική υποχρέωση της Ελλάδας προς την ευρύτερη Ευρωπαϊκή οικογένεια αλλά εστιάζει και στην επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης καθώς και στην δραστική μείωση της αρνησιδικίας, που αποτελούν μέγιστη υποχρέωση της χώρας μας προς τους ίδιους της τους πολίτες.

Ο Βουλευτής Ημαθίας τόνισε ότι ανάμεσα στις άλλες εξαιρετικά σημαντικές διατάξεις, κεφαλαιώδους αξίας είναι αυτές που αναφέρονται στην θέσπιση κοινού πλαισίου κανόνων για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας καθώς και η συστηματοποίηση του θεσμικού πλαισίου της παροχής νομικής βοήθειας σε υπόπτους, κατηγορουμένους και εκζητούμενους κατά την διαδικασία εκτέλεσης ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Υπογράμμισε δε ότι το πολιτικό μας σύστημα έχει ευθύνη να επιτύχει το μάξιμουμ της συνεννόησης προκειμένου να θεραπεύσει με σωστά νομοθετήματα τις παθογένειες χρόνων ενώ έψεξε την Αξιωματική Αντιπολίτευση για έλλειψη υπευθυνότητας προς αυτή την κατεύθυνση, σημειώνοντας ότι ακόμη και τώρα, μπροστά σε ένα ήπιο νομοθέτημα, βρήκαν τρόπο να ασκήσουν κριτική περί όνου σκιάς.

«Βεβαίως είναι γνωστό τοις πάσι πια ότι η Αντιπολιτευτική σας στρατηγική εξαντλείται σε τυφλή κριτική των πάντων. Δυστυχώς όμως αυτό δεν βρίσκει κανένα έδαφος στην ελληνική κοινωνία που έμαθε και σας έμαθε.» ανέφερε ο κ. Τσαβδαρίδης.

Αναλυτικά, η ομιλία του κ. Τσαβδαρίδη στο παρακάτω video:

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα του μέσου Έλληνα με τη δικαιοσύνη δεν είναι η τρομοκρατία ,αλλά το γυφταριο που έχει αποθρασυνθει εξαιτίας της ατιμωρησίας από τα δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με το πολυνομοσχεδιο που φιαφημιζουν παλι παμε για φουλ αποφυλακισεις.... Σπουδαία δικαιοσυνη λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ