Τσαρτσαρής: «Ήταν κόσμημα για τη Βέροια»

Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Γκίμα έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο του μπάσκετ. Ο επί χρόνια τεχνικός του Α.Π.Σ «Φίλιππος Βέροιας», Δημήτρης Γκίμας, «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών. Εμφανώς συγκλονισμένος ο χώρος του μπάσκετ στο άκουσμα της είδησης αυτής. Ο
Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε στο Basketblog.gr, και τον Νίκο Μαστρογιαννόπουλο, για την είδηση του χαμού του Δημήτρη Γκίμα. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ο Δημήτρης ήταν για μένα, πέρα από προπονητής, επειδή τον έζησα και ως προπονητή σε μικρές ηλικίες, ένας εξαιρετικό φίλος. Απ’ τους ανθρώπους που δεν έλεγαν ποτέ κακή κουβέντα για κανέναν. Δεν τον άκουσα ποτέ στη ζωή μου να μιλάει άσχημα για οποιονδήποτε, πάντα μιλούσε με σεβασμό σε όλους. Ένα κόσμημα για την πόλη. Προσέφερε τα μέγιστα τόσο στο αθλητισμό, όσο και στο μπάσκετ της πόλης. Θα μας λείψει πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ