Quantcast

http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: Ασύστολα ψεύδη τα περί τουρκικής εισόδου σε Ελληνικό έδαφος

Ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης παρέστη στην ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον Έβρο, στην οποία προέβησαν οι υπουργοί εξωτερικών και άμυνας Νίκος Δένδιας και Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο κ.
Τσαβδαρίδης μετά την αναλυτική ενημέρωση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αναλυτική ενημέρωση των μελών της Διαρκούς Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων από τους Υπουργούς κ.κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και Νίκο Δένδια για τις πρόσφατες εξελίξεις στη μεθοριακή γραμμή του Έβρου σε προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ρητά και κατηγορηματικά τονίστηκε ότι τα περί τουρκικής εισόδου σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο αποτελούν ασύστολα ψεύδη που σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για «ασκήσεις» αντιπολίτευσης, που δυστυχώς έφτασαν και στα όρια της «σπέκουλας».

Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σαφώς οριοθετημένα και απαράλλακτα και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας τα προστατεύουν σθεναρά, άγρυπνα και αποφασιστικά.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν αναλώνεται σε λόγια για τα αυτονόητα. Αντιθέτως πράττει τα αυτονόητα για τη διαρκή προάσπιση, θωράκιση και ενίσχυση των συνόρων μας.
Κάθε επίβουλος, κάθε απόπειρα παραβίασης, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης, θα βρίσκει μπροστά του την Ελληνική Ψυχή και το Ελληνικό Ανάστημα, έτοιμα να υπερασπιστούν εις το διηνεκές την Εθνική μας Ανεξαρτησία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μέχρι σπιθαμή γης.»

1 σχόλιο:

  1. Γιατί ἀκριβῶς τότε ὁ πολύς Νῖκος Δένδιας προέβη σέ διάβημα διαμαρτυρίας πρός τήν τουρκική κυβέρνησι εἴπατε; Α! Δέν εἴπατε. Δέν γίνονται ἔτσι οἱ διαψεύσεις, μάνα 'μ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ