Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρόμος για γυναίκες από 29χρονο στη Θεσσαλονίκη - Τρεις απόπειρες βιασμού

Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού από το Ιράκ προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελίες ότι παρενοχλούσε γυναίκες στην περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ "Ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, με αντικείμενο τους στοχευμένους ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου, προχώρησε στη σύλληψη νεαρού αλλοδαπού έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών για παρενόχληση γυναικών. Πρόκειται για 29χρονο άντρα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κλοπή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης, κατά το προηγούμενο διήμερο και σε διαφορετικό χρόνο, προσέγγισε τρείς γυναίκες και προέβη, κατά περίπτωση, στις προαναφερόμενες πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

1 σχόλιο:

  1. Και αυτος τωρα παίρνει επιδομα και ζει στις πλάτες μας....Πότε θα γινει η στραβή δε ξερω και θα φάνε καμια φάπα και μετα θα τρεχουνε και δε θα φτανουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ