Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Γκίμα

Η 18η Μαΐου θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη όλων των μπασκετόφιλων της Βέροιας. Ο αγαπημένος προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας «έφυγε» αιφνιδίως από την ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία. Δυστυχώς, τον πρόδωσε η καρδιά του σε ηλικία μόλις 55 χρονών.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο σώμα του, ο θάνατός του οφειλόταν σε καρδιακό επεισόδιο. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, αθλητές, επιχειρηματίες και η ομάδα του Φιλίππου, στην οποία αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του. 

Ένας βουβός πόνος κι ένα σφίξιμο στο στομάχι! Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Μοιάζει σαν ψέμα, αλλά δεν είναι... Ο «Τζίμης» ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» και χρέος όλων είναι να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη του στην πορεία των ετών, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιότεροι...

Δείτε φωτογραφίες από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου:




















2 σχόλια:

  1. Νever never never give up!!!! Εσύ μου το έμαθες, εμείς θα το συνεχίσουμε..

    Εις το επανιδείν Τζίμη μου! Αιωνία σου η μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αἰωνία αὐτοῦ ἡ μνήμη! Δέν τόν ἐγνώριζα προσωπικῶς, οὔτε ἐξ ἀκοῆς, ἀλλά τό ὅτι παρευρέθησαν τόσοι ἄνθρωποι στήν κηδεία του, ἀψηφῶντας τά γελοῖα μέτρα κατά δῆθεν τοῦ κορωνοϊοῦ λέει πολλά. Καλό Παράδεισο νά ἔχῃ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ