Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

This is Veria - «Μια πόλη, μια ομάδα»

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι τι θα πει... Βέροια!
Είναι ίσως από τα καλύτερα αφιερώματα που έχουν γίνει για τη «Βασίλισσα του Βορρά». Πριν από μερικά χρόνια, ένα συνεργείο της Super League Greece ήρθε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, προκειμένου να
πραγματοποιήσει μια παραγωγή που αφορά την ένδοξη ομάδα. Μέσα σ' ένα video των 17 λεπτών περιγράφεται ολόκληρη η ιστορία της Βέροιας. Άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομά τους με τον σύλλογο, διοικούντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι, αθλητικογράφοι, δήμαρχοι, επιχειρηματίες αλλά και απλοί φίλαθλοι μίλησαν για την ιστορική «Βασίλισσα», η οποία βρίσκεται στο Big-5 του επαρχιακού ποδοσφαίρου. Η παραγωγή παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία, διότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες που περιγράφουν το μεγαλείο των «κυανέρυθρων», δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή. Το εν λόγω video προβλήθηκε στο κανάλι του YouTube στις 20 Αυγούστου 2014. Αξίζει να το δείτε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ