Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η hot τάση στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2020

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλες έχουμε ανάγκη από μια δόση ανανέωσης. Συνήθως αυτό ξεκινάει από την αλλαγή των μαλλιών μας τόσο σε χρώμα, όσο και στο κούρεμα. Κάποιες γυναίκες φοβούνται τις μεγάλες αλλαγές και προτιμούν να κάνουν κάτι πιο συντηρητικό, όπως είναι η φράντζα ή οι αφέλειες, ενώ άλλες τολμούν μια πιο ριζική μεταμόρφωση, όπως είναι ένα καρέ, που ήταν η απόλυτη τάση για την χρονιά που μας πέρασε. Φέτος το καλοκαίρι οι διάσημοι hair stylists λένε αντίο στο καρέ, το γνωστό «bob» και ψηφίζουν τα μακριά μαλλιά. Η τάση για φέτος το καλοκαίρι φέρνει τα μακριά μαλλιά στο προσκήνιο και τα ψαλίδια μένουν στην άκρη για μερικούς μήνες.

Θα θέλατε να έχετε μακριά μαλλιά; Οχτώ στις δέκα γυναίκες θα απαντούσαν αυθόρμητα «ναι». Αυτό είναι λογικό, γιατί τα μακριά μαλλιά είναι πολύ θηλυκά και μπορούν να χτενιστούν σε πολλά στυλ. Φέτος το καλοκαίρι τα πολύ μακριά μαλλιά αποτελούν την απόλυτη τάση στο hair style.

Τα μακριά μαλλιά όμως θέλουν φροντίδα για να έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να κάνετε τακτικές θεραπείες, καθώς και να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο σαμπουάν και μαλακτικό για τα μακριά σας μαλλιά. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε επίσης ένα λάδι για την ενυδάτωση των ακρών, διότι συνήθως αυτές είναι το πιο αφυδατωμένο τμήμα των μαλλιών. Τέλος, οι ειδικοί σημειώνουν πώς τα μακριά μαλλιά χρειάζονται κούρεμα μια φορά στο τόσο για να διατηρούν το σχήμα τους.
Τα μακριά μαλλιά φέτος το καλοκαίρι ταιριάζουν απόλυτα με την χαλαρότητα και την ξεγνοιασιά της εποχής. Τα μακριά μαλλιά αποκτούν ένα πιο ανεπιτήδευτο ατημέλητο στυλ και μας κάνουν πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενες, που δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι στα μαλλιά μας.
Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι στη μόδα και αποτελούν τη must τάση της σεζόν, αφήνοντας πίσω το καρέ που υιοθέτησαν οι περισσότερες γυναίκες τον τελευταίο χρόνο.

3 σχόλια:

  1. Hot τάσεις; αυτά είναι για να δουλεύουν οι κομμώτριες... Hot γυναίκες υπάρχουν, hot τάσεις όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ποια είναι η άποψή σας, αλλά πολλές φορές η τάση της μόδας είναι εναντίον της αισθητικής, της καθαριότητας και της νοικοκυροσύνης (ειδικά των γυναικών). Κάποτε όλοι φορούσαν άσπρες κάλτσες με τα παπούτσια (αθλητικά αλλά και κλασικά). Επειδή όμως η άσπρη κάλτσα δείχνει εύκολα τη βρωμιά, αποφάσισαν να φορούν όλοι σκούρες κάλτσες, όχι γιατί οι άσπρες είναι κιτς, όπως προσπαθούν ακόμα να μας πείσουν, αλλά γιατί στις σκούρες δε φαίνεται η βρωμιά. Οπότε εύκολα κρύβεις το πόσο νοικοκύρης ή νοικοκυρά είσαι. Επίσης, ένδειξη νοικοκυροσύνης ήταν και είναι τα καλοσιδερωμένα ρούχα. Αλλά επειδή κάποιοι κατάλαβαν ότι οι σημερινές νοικοκυρές "δεν το έχουν" με το σιδέρωμα, αποφάσισαν να λανσάρουν στη μόδα τα "τσαλακωμένα" πουκάμισα (αυτά που νομίζεις ότι ήταν συσκευασμένα σε ένα σακουλάκι 10 εκατοστών και, όταν το ανοίγεις, το πουκάμισο είναι σαν τσόλι), ακριβώς για να μην ξεχωρίζουν τα κακοσιδερωμένα από τα "μοδάτα". Στο σημερινό άρθρο προτείνονται τα μαλλιά "χύμα". Οι ταχύτητες στις μέρες μας είναι τέτοιες που οι γυναίκες, αντί να δείχνουν αχτένιστες, επειδή δεν προλαβαίνουν να περιποιηθούν, είναι προτιμότερο να ονομάσουμε τα αχτένιστα μαλλιά μόδα, για να μην κατηγορηθεί καμιά ως απεριποίητη. Επειδή πιθανόν να ξεχνάω κι άλλες περιπτώσεις που η μόδα ήρθε να καλύψει τις "σημερινές ανάγκες" των ανθρώπων με "αισθητικές ανωμαλίες", σας δίνω τροφή για σκέψη ώστε να ανακαλύψετε κι εσείς παρόμοιες περιπτώσεις στο βάθος των χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ έχεις απόλυτο δίκιο για την άσπρη κάλτσα που έγινε μαύρη! Το ίδιο έγινε και με το σώβρακο!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ