Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Spot Team: Από Δευτέρα 4 Μαΐου ξανά κοντά μας!

Το κατάστημα αθλητικών ειδών «Spot Team» και πάλι κοντά μας! Από το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου, η «Spot Team» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του καταστήματός της στη Βέροια, για να μας υποδεχθεί με τα μεγαλύτερα brands αθλητικών και sportswear ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ. Τις τελευταίες ημέρες, έπειτα και από την ανακοίνωση για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, το σχέδιο της οποίας περιελάμβανε και το άνοιγμα των καταστημάτων αθλητικών ειδών, η ομάδα της «Spot Team» ετοίμαζε πυρετωδώς το κατάστημα για να υποδεχθεί και πάλι τους πελάτες της.
«Η γη δε σταματάει ποτέ να γυρίζει. Απλά ξεκινάει η επόμενη μέρα, που κανείς δεν ξέρει πώς θα την αντιμετωπίσει. Περάσαμε μια δύσκολη κατάσταση, η Δευτέρα όμως είναι μια νέα ημέρα και ό,τι έρθει, θα το αντιμετωπίσουμε, όπως αντιμετωπίσαμε και όλα τα υπόλοιπα, σημείωσε ο Τέλης Ευθυμιάδης, ιδρυτής της Βεροιώτικης εταιρείας «Spot Team» και ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Ο χώρος έχει ετοιμαστεί κατάλληλα και θα λειτουργεί τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα.
Γι' αυτό φρόντισε το team της «Spot Team», που θα σας περιμένει ξανά από αύριο, να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και υπευθυνότητα. Εσείς, περιηγηθείτε άνετα στους τρεις ορόφους του καταστήματος «Spot Team» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28 και ανακαλύψτε όλες τις αθλητικές και casual συλλογές ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους. 

Μ. Αλεξάνδρου Βέροια 28, Βέροια




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ