Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κορυφαίο επίπεδο η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πυροσβεστικής στη Βέροια

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού αγοριού το μεσημέρι της Τρίτης 28 Απριλίου, έπειτα από τον εγκλωβισμό του στον Τριπόταμο στη Βέροια. Ο 17χρονος εγκλωβίστηκε στις όχθες του ποταμού, σε σημείο ανάμεσα στη Γέφυρα του Προμηθέα και της Γέφυρας του Καραχμέτ. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μεγάλη
δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, με 11 άνδρες και 5 οχήματα και επιχείρησε πολύ προσεκτικά για τον απεγκλωβισμό του, καθώς το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και τα νερά ιδιαίτερα ορμητικά. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον μεταφέρουν στην απέναντι όχθη με τη χρήση σκάλας και να τον απεγκλωβίσουν με επιτυχία λίγη ώρα αργότερα. Ο νεαρός, εμφανώς σοκαρισμένος, παγωμένος αλλά καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Σ' αυτό το σημείο, πρέπει να επισημανθεί η υπηρεσιακή ετοιμότητα των Πυροσβεστών της Βέροιας, οι οποίοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Έφεραν εις πέρας την αποστολή τους και λειτούργησαν με απόλυτο συντονισμό.  

Δείτε λεπτό προς λεπτό την στιγμή του απεγκλωβισμού στη Μπαρμπούτα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ