Quantcast

http://picasion.com/

Καθημερινοί έλεγχοι από την Δημοτική Αστυνομία

Στα πλαίσια παράτασης των προσωρινών περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας των πολιτών για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού έως τις 4 Μαΐου 2020, οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας άγγιξαν τους 850 και επιβλήθηκαν τέσσερα διοικητικά πρόστιμα. Παράλληλα όμως
πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό της Υπηρεσίας, έλεγχοι για την εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4235/14, σε όσους πολίτες συνόδευαν κατοικίδια, κατ΄οίκον επισκέψεις για την θεώρηση του γνησίου υπογραφής (όπως σε κλινικές και γηροκομείο), έλεγχοι για την ρύπανση, έλεγχοι λαϊκών αγορών και λήψεις μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας εντός αυτών για τον καθαρισμό τους, ρύθμιση κυκλοφορίας λόγω τεχνικών έργων και συνεχή προσπάθεια για την εύρυθμη κυκλοφορία των πεζών και οχημάτων σε μικτό κλιμάκιο με την ΕΛ.ΑΣ.
Συνιστούμε στους πολίτες, λόγω της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα ατομικής υγιεινής προστασίας, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τις αποστάσεις στους δημόσιους χώρους (όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, έξω από τράπεζες κλπ) ώστε να προστατεύουν τους συμπολίτες τους αλλά και τους εαυτούς τους. Τηρούμε τους κανόνες ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ…..

Να επισημάνουμε επίσης, ότι για τυχόν επικοινωνία με την Υπηρεσία, το email είναι dim.astynomia@veria.gr και τα τηλέφωνα επικοινωνίας 2331350610 ή 2331350695.

7 σχόλια:

  1. Ποιο αγενής από την δημοτική αστυνομία δεν υπάρχουν μαζί με αυτόν τον σερίφη που οδηγάει τον γερανό. Αγενέστατοι όλοι τους και χώρια που τρέχουν σαν τρελοί με τον γερανό μέσα στην πόλη. Επίσης βλέπω τα αυτοκίνητα της δημοτικής αστυνομίας σε αυλές σπιτιών παρκαρισμένα, τα έχουν κάνει ιδιωτικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα να τα πεις φανερά όχι μέσω της ανωνυμίας σου άχρηστες πληροφορίες

      Διαγραφή
  2. Ίσως θα έπρεπε οι Κύριοι διοικητές των υπηρεσιών αυτών να κάνουν σεμινάρια το προσωπικό τους ώστε να καταλάβει ποια είναι η σωστή τυπική συμπεριφορά,και ποια είναι η αγενής συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μη σας νοιάζει η συμπεριφορά των οργάνων. Το μόνο που σας νοιάζει είναι που δε σας αφήνουν να παρκάρετε όπου θέλετε, αφού είχατε συνηθίσει να βάζετε τα αυτοκίνητά σας μπροστά στα μαγαζιά που ψωνίζετε, χωρίς να σας απασχολεί αν εμποδίζετε ή όχι. Πολύ καλά κάνουν και σας κυνηγάνε και οι Δημοτικοί αστυνομικοί και ο αστυνομικοί με τον γερανό. Κι αν δεν σας αρέσει η συμπεριφορά τους να είστε πρώτα εσείς εντάξει και μετά να ζητάτε σεμινάρια για το προσωπικό. Τις προάλλες κάποιος είχε παρκάρει παράνομα στη Μητροπόλεως και έπινε καφέ στο όρθιο με τους φίλους του και τον ενόχλησε που ο αστυνομικός του γερανού ετοιμάστηκε να τον γράψει. Δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτός ο αστυνομικός, αλλά του δίνω συγχαρητήρια που κάνει σωστά τη δουλειά του και μάλιστα θα έπρεπε να είναι ακόμη πιο αυστηρός με όλους αυτούς που σταθμεύουν παράνομα, κυρίως στους μεγάλους δρόμους της πόλης. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους Δημοτικούς αστυνομικούς. Ειδικά από αύριο που θα ανοίξουν όλα τα μαγαζιά επιβάλλεται να είναι όλοι τους παρόντες στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λες αν μπορούσαν θα τα βαζανε και μέσα στο μαγαζί. Έτσι ακριβώς στραβωνουν γιατί τους χαλάει το χουζουρι ο γερανός και τους κόβει την μαγκιά. Όσες φορές χρειαστεί ο γερανός θα περάσει και θα ξαναπεράσει γιατί αυτή είναι η δουλειά του, η εύρυθμη κυκλοφορία των οχηματων. Δεν ανακαλύπτει τις παραβάσεις αν δεν υπάρχουν παραβάτες δεν θα γράψει πολύ απλά

      Διαγραφή
  4. Μήπως αυτοί που απαντάνε είναι ο ίδιος ο σεριφης που οδηγάει τον γερανό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε θες πες του να σε πάει βόλτα άλλωστε με το επίπεδο που έχεις δεν θα ασχοληθεί καν μαζί σου θα σε δει με συμπάθεια παρά εμπάθεια. Οπότε θες πες του να δεις πως συμπεριφέρονται οι ψευτομαγκες πολίτες και πως οι πολιτισμένοι πολίτες

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ