Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προς οριστική διακοπή η Football League- Αναμένει τις εξελίξεις η Βέροια

Δεν φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση ολοκλήρωσης της χρονιάς στη Football League, με τις περισσότερες ομάδες να... «καίγονται» για επικύρωση χωρίς υποβιβασμούς. Συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μεταξύ των ομάδων της Football League. Θέμα μπορεί να ήταν το υγειονομικό πρωτόκολλο για την επιστροφή στις προπονήσεις κι εν συνεχεία στους αγώνες, ωστόσο περισσότερη ώρα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να τερματιστεί η σεζόν. Οι περισσότερες ΠΑΕ, επιθυμούν να υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας, χωρίς υποβιβασμούς και το νομικό τμήμα της διοργανώτριας αρχής, σκοπεύει να καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ χρησιμοποιώντας την τροπολογία Αυγενάκη, που δίνει το δικαίωμα στις λίγκες να αποφασίσουν για το τι θα κάνουν με τα πρωταθλήματά τους.

Η διοίκηση της Βέροιας αναμένει τις εξελίξεις και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες είναι έτοιμη για το σχεδιασμό του πλάνου της νέας χρονιάς. Αν ισχύσουν οι φήμες περί αναδιάρθρωσης, τότε η χρόνια δεν θα πάει χαμένη, καθώς η ομάδα της Ημαθίας θα προβιβαστεί στην παραπάνω κατηγορία. Ένα σενάριο που μόνο καλό θα κάνει στην ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά».

2 σχόλια:

  1. Na rotisoyn tous queen boys gia to ti tha kanoun aytoi kseroyn ta panta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι ειναι ικανοι να προτείνουν να ξηλωθει το γκαζον για να φυτέψουν '' χορτο'' να έχουν καλύτερη αποδοση οι παίχτες, να εχουν και εσοδα απο τις πωλήσεις η ομαδα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ