Quantcast

http://picasion.com/

«Πράσινο φως» από την Κυβέρνηση για την χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια»

Για αναπτυξιακά έργα ύψους 10,7 εκατ. ευρώ
Το «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση δόθηκε για την χρηματοδότηση ύψους 10,7 εκατ. ευρώ που αφορά στην υλοποίηση σημαντικών Έργων αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια». Την έγκριση της

χρηματοδότησης από την Κυβέρνηση και τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση επενδυτικών έργων στην περιοχή τόσο του χιονοδρομικού κέντρου όσο και την πρόθεση συνεργασίας για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μίεζας και της Σχολής του Αριστοτέλη γνωστοποίησε σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Με αφορμή την σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τις σημαντικές εξελίξεις για τον Δήμο, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας σε δήλωσή του επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τους συνεργάτες τους για το μεγάλο ενδιαφέρον, την υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξαν για να προχωρήσει μια εμβληματική και στρατηγικού χαρακτήρα επένδυση για τον Δήμο Νάουσας. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα προχωρήσει η υλοποίηση αναπτυξιακών επενδύσεων ύψους 10,7 εκατ. ευρώ για το Χιονοδρομικό Κέντρο «3- 5 Πηγάδια».

Τους τελευταίους μήνες είχαμε άριστη συνεργασία, ως Δήμος, με την Κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσουν τάχιστα όλες οι διαδικασίες και να είμαστε σε θέση σήμερα να συζητάμε για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο, που αναμένεται να ξαναβάλει ενεργά στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, το Χιονοδρομικό Κέντρο «3–5 Πηγάδια», που αποτελεί ένα από τα ιστορικά χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας, το οποίο τα τελευταία χρόνια δυστυχώς μαράζωνε. Η επικείμενη χρηματοδότηση για την υλοποίηση νέου αναβατήρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο των «3-5 Πηγάδια» και η έγκριση του συνολικού ποσού των 10,7 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και την βελτίωση των υποδομών του, αποτελούν στο σύνολό τους ένα εμβληματικό έργο που θα αφήσει μεγάλο αναπτυξιακό αποτύπωμα στον Δήμο Νάουσας. Ένα έργο που θα υλοποιηθεί, πρωτίστως, με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού κάλλους του Βερμίου και αναμένεται να συμβάλλει στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής, στην τουριστική ανάδειξη του τόπου μας και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το επόμενο βήμα για το οποίο θα έχουμε άμεση συνεργασία, όπως προανήγγειλε και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην σημερινή συζήτηση που είχαμε, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα είναι η συνεργασία μας για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μίεζας και της Σχολής του Αριστοτέλη.

Σήμερα, λοιπόν, είναι μια ιστορική μέρα για τον Δήμο μας, η Νάουσα αλλάζει «σελίδα» και μπαίνει ενεργά στον δρόμο της ανάπτυξης».

6 σχόλια:

  1. Στο Σέλι ακούει κανείς ? Καλα....Μονο για καμιά ''γιορτή πίτας΄΄ και Μαρουσιανοι -Ναπαρτιανοι.. Ξυπνηστε!! Αν θελετε να ζησετε εποχές Γκμοχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στην Ναουσα και στον δημαρχο της.Παντα πιο άξιοι οι τοπικοι άρχοντες της Νάουσας.Αφηστε τους Βεροιωτες στην κοσμάρα τους.Μακαρι να ανεβάσετε και τον τουρισμό σας και να διεκδικήσετε μέχρι και αεροδρομιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κόψε κάτι...Σιγά μη ζητήσουν και ξεχωριστό διαβατήριο από τους υπόλοιπους..Πάντως για ποτάκια το βράδυ στη Βέροια έρχεστε...

      Διαγραφή
    2. Και πάντα πιο άξιοι δεν τους λες... Προηγήθηκε και μια μαύρη τετραετία με τους πλέον πιο άσχετους, ίσως και πανελλαδικά...

      Διαγραφή
  3. Στο σελι τι θα γινει ? Υπηρεσιες σχεδον μηδεν. Χιονοδρομικο δεν είναι μόνο οι αναβατήρες ... υπηρεσίες θέλει ο κόσμος ... οχι να του λες σημερα δεν κάνει κρύο δεν ανάβω τζάκι ... και να παγώνεις μεσα! ολα τα σαλέ σχεδον μπάζουν ... για πάτε και σε αλλες χώρες να δείτε πως είναι ...και μετα πείτε μου αν θα πάτε στο Σέλι ... Τοσα ευρωπαικα προγραμματα αλλα κοιταμε μαλλον το δεντρο και οχι το δασος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΤΕΥΘΟΎΝ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ