Παραχώρηση σχολικών χώρων από τον δήμο Βέροιας σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους

Αιτήσεις μέχρι και τις 20 Ιουνίου
Από την αντιδημαρχεία Παιδείας του δήμου Βέροιας ανακοινώνεται πως θα προχωρήσει σε προγραμματισμό για την παραχώρηση σχολικών χώρων σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, καλώντας παράλληλα τους
ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σχετική αίτηση μέχρι τις 20 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Προκειμένου ο Δήμος μας να προχωρήσει στον προγραμματισμό των παραχωρούμενων σχολικών χώρων (γυμναστηρίων, αιθουσών κ.λ.π.) σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, για το σχολικό έτος 2020 - 2021, παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να τους χρησιμοποιήσουν για το επόμενο έτος, να καταθέσουν μέχρι 20 Ιουνίου 2020 τα σχετικά αιτήματα τους στα σχολεία που τους ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, τα σχολεία μαζί με τις σχετικές γνωμοδοτήσεις τους προωθούν τα αιτήματα στις αρμόδιες Σχολικές Επιτροπές, προκειμένου να εισηγηθούν κι αυτές σχετικά στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση επί των παραχωρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ