Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παράταση στη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

Το υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έδωσε νέα παράταση στη δυνατότητα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης με μειωμένο συντελεστή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ). Η σχετική προθεσμία έληγε στις 15 Μαΐου και με την
υπουργική απόφαση παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαΐου. Η νέα παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω της αυξημένης ζήτησης και για να διευκολυνθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι καταναλωτές να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης σε χαμηλή τιμή. Παράλληλα, το συγκεκριμένο μέτρο θα ενισχύσει την αγορά καυσίμων, που έχει πληγεί από τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

3 σχόλια:

  1. Το εχετε γελοιοποιησει οπως εισθε και εσεις γελοιοι....Ολοι οι Κυβερνητικοι.....οπου βλεπετε εισπραξη φορου σαν τα κορακια ...εχετε κανει το καλοκαιρι χειμωνα για να εισπραξετε....Γελοιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου κόβει ρε χαμένε καθόλου ή τα λες για να περνάς την ώρα σου. Η μισή Ελλάδα παρακαλούσε να πάρει κι άλλη παράταση το πετρέλαιο για να προλάβει ο κόσμος να πληρωθεί και να βάλει όσο περισσότερο μπορεί. Αντί να λέμε ευτυχώς που παρατάθηκε και αρκετοί θα προλάβουν να προμηθευτούν με τιμές ίδιες με αυτές που υπήρχαν το 2007, κλαιγόμαστε κι από πάνω. Αλλά μάλλον εσύ προτιμάς να το πληρώσεις 1,10 ευρώ, για να έχεις να γκρινιάζεις τον Οκτώβριο για τις τιμές που έφτασαν στα ύψη. Χαρακτηριστικό του ανεύθυνου Έλληνα.

      Διαγραφή
  2. αν μπορουσες δλδ εσύ, η γιαγιά σου η μαμά σου να προμηθεύεστε πετρέλαιο με 0,70 λεπτά όλο το χρόνο θα σε χαλούσε;αυτό μας λες τώρα; Σκέφτηκες ότι του χρόνου οι περισσότεροι Έλληνες θα έχουν να ζεσταθούν; Το σχόλιό σου είναι τελείως άκυρο και προφανώς είσαι ένας από τους πολλούς πικραμένους της αντιπολίτευσης που βλέπουν παντού φαντάσματα αναπολώντας τον κομμουνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ