Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της δομής φιλοξενίας προσφύγων στη Βέροια

Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη ορίστηκαν οι 32 Διοικητές στις Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Δομή της Βέροιας αναλαμβάνει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι από την Καλαμπάκα, είναι
32 ετών, Οικονομολόγος - Λογιστής στο επάγγελμα και ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Μετεώρων, όπου εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς στην παράταξή του. Η θητεία των Διοικητών είναι για ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου η απόφαση αυτή για ορισμό Διοικητών στις δομές, «συμβάλλει στην ανάκτηση του διοικητικού ελέγχου των δομών από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς η διοίκηση ασκείτο, έως σήμερα, από διεθνείς οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Οι διοικητές θα αναλάβουν την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας των δομών φιλοξενίας και θα επιφορτιστούν με την επίδοση συνολικά 40.000 εκδοθεισών αποφάσεων ασύλου (εκ των οποίων το 80% εκδόθηκαν μέσα στο 2020 και 20% σε προγενέστερα έτη). Με αυτόν τον τρόπο, θα προχωρήσει ουσιαστικά η αποσυμφόρηση των δομών».

Τα επόμενα βήματα είναι η πρόσληψη και τοποθέτηση άμεσα σε δομές 150 συμβασιούχων, που έχουν ήδη επιλεγεί, για 3 μήνες. Επιπλέον, προχωρούν οι διαδικασίες για την περαιτέρω στελέχωση των δομών, μέσω των διαγωνισμών που θα προκηρύξει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: i) για συμβασιούχους ορισμένου χρόνου για 3 έτη με δυνατότητα ανανέωσης και ii) για μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό.

Στοιχεία από το βιογραφικό του νέου Διοικητή

Είναι 32 ετών (γεννημένος στις 21-9-1988), γιος του επιχειρηματία και νυν δημοτικού συμβούλου Νίκου Αβραμόπουλου και της Κωνσταντίνας Μποζοβίτη.

Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης, κάτοχος μεταπτυχιακού στη «Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA - Master in Business Administration)» του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Τερνόπιλ (T.N.U).

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Έχει διατελέσει Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Οργάνωσης νέων της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλίας, ενώ σήμερα είναι Μέλος του Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Διατηρεί Λογιστικό γραφείο στην πόλη της Καλαμπάκας

17 σχόλια:

  1. Ποσους εχει παρει σπιτι του ο κυριος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λιγα λογια ..ενα ακομα κοματοσκυλο βολευτηκε ...και εσυ που δεν ανοικης πουθενα θα εισε ανεργος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντυπωσιακό βιογραφικό.......Τελικά στην Ελλάδα,όση μόρφωση και ικανότητες να έχεις,αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη δεν κάνεις τίποτα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.... ΑΕΙ ΣΥΧΤΙΡ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Party dog. Δεν ανησυχώ. Η Ισλαμοποίηση συνεχίζεται πολύ σχολαστικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἐλλιπές τό βιογραφικόν σημείωμα ὅπερ παρατίθετε. Προσθέσατε ἀνυπερθέτως καί ἓν ἀκόμη «προσόν»: ὁ κύριος οὗτος εἶναι εἰδικευόμενος θυρωρός Κερκόπορτας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν πραγματικα ολοι αυτοι ηταν αξιοι θα επρεπε να παραιτουνται σε 3 μηνες, γιατι αν δε το πρατουν, τοτε που ειναι η οργανωση του κρατους συνολικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι νέοι κοτζαμπασηδες του Γιουνανισταν.
    Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε ο ενας ειναι νεος και μπορει αν εχει ορεξη να προσφαιρει,τον αλλον στον ΓΙΔΑ ποιος τον προτεινε και ειναι και χορτατος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης.Μιλάμε για αριστεία στο αποκορύφωμά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το Master από το... ουκρανικό πανεπιστήμιο πού το βάζεις;

      Διαγραφή
  11. Ξέρουμε τον μισθό που παίρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκπληξη ο νεος Διοικητης δομης Βεροιας ειναι Νεα Δημοκρατια.....Μπραβο να και ενα αξιοκρατικο στελεχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι άλλοι άριστοι! Φτάνει ! Θέλουμε κανονικούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι τους είναι λαμόγια .Σαν πηραν τους ψήφους από τους Έλληνες και τους έβαλαν στις καρέκλες τους ξέχασαν και τώρα νοιάζονται μόνο για τους ΣκατοΛαθροΕισβολεις που τους δίνουν δικαιώματα και τζάμπα επιδόματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμ την εμπειρία στο προσφυγικό,πού την βάζεις;Τις εθελοντικές συμμετοχές στην Ειδομένη;Τί;Όχι;;Ουπς....Γερά λογιστάκο..εεε εννοώ κύριε οικονομολόγε (όπως παρουσιάζεσαι σε άλλη σελίδα) γερά με τις γαλάζιες πλάτες θα πας αρκετά μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ