Quantcast

http://picasion.com/

Νέες συστάσεις του Δήμου για τις παιδικές χαρές

Μια εβδομάδα σχεδόν μετά την ανακοίνωση για τις κλειστές παιδικές χαρές, ο δήμος Βέροιας επανέρχεται στο θέμα και κάνει συστάσεις στους γονείς να μην τις επισκέπτονται μαζί με τα παιδιά τους. Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας - Πολιτικής Προστασίας υπενθυμίζει ότι οι Παιδικές Χαρές του Δήμου Βέροιας παραμένουν κλειστές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίζουν για την εφαρμογή του μέτρου, για την μη διάδοση της νόσου μέσω του συγχρωτισμού των παιδιών τους» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

6 σχόλια:

  1. Ο Δήμος Βέροιας κάνει απλά μια ανακοίνωση για να είναι καλυμμένος και όλα καλά! Ας κάνουν οι υπάλληλοι μια βόλτα το απόγευμα απ τις παιδικές χαρές και μετά ας μας μιλήσουν για τήρηση των μέτρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη το οτι εμεις ειμαστε στον κοσμο μας και καθομαστε ο ενας πανω στον αλλο στην Ελια και στις παραλιες κλπ κλπ φταιει παντα ο αλλος?Εμεις ποτε καμια ευθυνη... ωραιαααααα

      Διαγραφή
  2. Σήμερα το μεσημέρι η παιδική χαρά στο Εργοχωρι ήταν γεμάτη, παιδιά, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γελοία μέτρα καταστρατηγούνται στην πράξη! Γουστάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα δεν υπαρχει Δημος και δημοτικη αστυνομια. Τα απογευματα στις παιδικες χαρες γινεται το αδιαχωρητο . Εχει ευθυνες η δημοτικη αρχη η οχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον ας φροντίσει ο Δήμος το ανωτέρω χρονικό διάστημα για τη συντήρησή τους, το κόψιμο χόρτων και την καθαριότητα. Στην παιδική χαρά στη Βίλα Βικέλα, επικρατεί η απόλυτη εγκατάλειψη. Χόρτα, σκουπίδια, σπασμένα και ελλειπή παιχνίδια, χωρίς άμμο.... Ετσι γίνεται πάντα υποδεέστερη εκείνων του κέντρου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ