Quantcast

http://picasion.com/

Ανοιχτό το ΕΑΚ για τη Σοφία Υφαντίδου

Για ατομική προπόνηση με τον προπονητή της
Τον τρόπο επιστροφής στην κανονικότητα στον αθλητισμό και τα μέτρα που θα ληφθούν, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Μεταξύ των μέτρων και την επανεκκίνηση των ανοιχτών χώρων άθλησης. Με αφορμή

και τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο αθλητικό κέντρο «Δημήτριος Βικέλας» (δείτε εδώ), γέννησαν και πολλά ερωτήματα από τους πολίτες, αθλητές και μη, που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους του ΕΑΚ.
Διευκρινήσεις επί του θέματος έκανε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, λέγοντας πως το ΕΑΚ θα είναι ανοιχτό, για οι ατομικές προπονήσεις, μόνο στους αθλητές και στις αθλήτριες που έχουν ήδη προκριθεί ή διεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σύμφωνα με την εισήγηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Κατά συνέπεια, το ΕΑΚ θα είναι ανοιχτό μέχρι και τις 10 Μαΐου, μόνο για την Σοφία Υφαντίδου και τον προπονητή της, καθώς είναι η μόνη αθλήτρια του δήμου Βέροιας που προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

«Για τον κόσμο δεν υπάρχει πρόσβαση ακόμα. Το κοινό μπορεί να αθλείται ατομικά μόνο σε ανοιχτούς, ελεύθερους χώρους. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για να υποδεχθούμε τον κόσμο σε όλους τους χώρους», σημείωσε ο κ. Ακριβόπουλος, συμπληρώνοντας πως για την είσοδο σε φυλασσόμενους αθλητικούς χώρους όπως το ΕΑΚ, για την είσοδο ενός αθλητή, τηρείται κατάλογος και συμπληρώνεται πολυσέλιδο ερωτηματολόγιο με το πρόσφατο ιστορικό του.

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ Κ ΦΟΡΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασαν και τα παιδιά που θα δώσουν αγωνίσματα για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές. Αυτά δεν χρειάζονται προπόνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί ακριβώς προσφέρουν οι επαγγελματίες αθλητές στην χώρα και στο κοινωνικό σύνολο, ώστε θα πρέπει να τους χρηματοδοτεί το Κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ!

      Διαγραφή
  4. Προς ανώνυμο 5 Μαιου 2020 13:33μμ Σοβαρά τώρα το εννοείς αυτό που έγραψες; Το ότι από αρχαιοτάτων χρόνων η άθληση αποτελούσε μέρος της γενικότερης ελληνικής παιδείας σου λέει κάτι; Το ότι οι αθλητές σήμερα αποτελούν παράδειγμα και κίνητρο για τα νέα παιδια ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό σε μία χώρα της οποίας (δυστυχώς) πολίτης είσαι και εσύ και γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και προωθούν το ευ αγωνίζεσθαι σου λέει κάτι; προφανώς πιστεύεις ότι έχεις την αποκλειστικότητα της προσφοράς στην ελληνική κοινωνία. Καλά που υπάρχεις και εσύ και γυρίζει ο πλανήτης. Το μόνο χρήσιμο που έχεις είναι ότι ο τρόπος σκέψης σου αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα προς αποφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θέλετε "άθληση" και "κίνητρα" ελάτε στα χωράφια για να δείτε ποιοι είναι αληθινοί "αθλητές" και "πρωταθλητές". Κι αν δε σας αρέσει η εξοχή και ο καθαρός αέρας του αγρού, έχουμε και κονσερβοποιία και διαλογητήρια. Ακούς εκεί κίνητρο για άθληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την αρχαιότητα οι αθλητές ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες. ΝΑΙ στην άθληση και το ευ αγωνίζεσθαι, ΟΧΙ στον επαγγελματικό αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ηθελα να ρωτησω τα δεκαδες "μαγαζακια"-σωματεια συλλογοι ιδιωτες προπονητες πληρωνουν κατι και συστηματικα για την χρηση των χωρων του ΕΑΚ, του Φιλιππειου κλπ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ