Quantcast

http://picasion.com/

Με αποστάσεις ασφαλείας στη ΔΕΥΑΒ

Σε ρυθμούς κορωνοϊού βρίσκονται οι περισσότερες δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις στη Βέροια. Μετά την λήξη της καραντίνας, οι πρόεδροι και διευθυντές των υπηρεσιών προσπάθησαν να θέσουν όρια και κανόνες κατά την διάρκεια της συναλλαγής με το κοινό. Έτσι λοιπόν και στη ΔΕΥΑΒ δημιουργήθηκαν
αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των πολιτών. Με αυτοκόλλητα που βρίσκονται τόσο στον εξωτερικό, όσο και στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου, όσοι εισέρχονται στην υπηρεσία θα μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς... Παρόμοιες πρωτοβουλίες εντοπίσαμε και σ' άλλες δημόσιες υπηρεσίες στην Ημαθία, με την πλειοψηφία του κόσμου να δείχνει πειθαρχία στα μέτρα.

11 σχόλια:

  1. και η υπηρεσια με την πιο ακριβη μισθοδοσια στο δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκεί στη ΔΕΥΑΒ σοβαρευτείτε, βάλτε και δεύτερο και τρίτο Ταμείο να εισπράττει χρήματα και να εξυπηρετείται ο κόσμος και αφήστε τα αστεία. Τους έχετε και κάθονται όλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΔΕΥΑ Βέροιας δε δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν μέσω e-banking ή μέσω e-bill. Είμαι σίγουρος ότι θα εξυπηρετούσε περισσότερους από τους μισούς καταναλωτές αυτός ο τρόπος. Εκτός κι αν δε θέλουν να φαίνονται τα χρήματα που εισπράττει η επιχείρηση και γι' αυτό καταφεύγουν σε παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής λογαριασμών. Αν όχι, μήπως να το σκεφτούν εκεί στο Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι ρε φίλε, απλά βαριούνται όλοι μαζί.
      για να γίνουν αυτά που σωστά λες, πρέπει κάποιοι να έχουν όραμα και να δουλέψουν...

      Διαγραφή
    2. Θα σου απαντήσουν "τί είναι το e-banking"?
      Εδώ κλείνουν τα ταμεία στις 13:00 με το e-banking θα ασχοληθούν. Λίγα λεπτά μετά να πάς στραβώνουν κιόλας.

      Διαγραφή
    3. Δίνεται δυνατότης πληρωμῆς μέ e-banking ἐδῶ καί χρόνια. Προσωπικά, τήν ΔΕΫΑΒ τήν πληρώνω μέσῳ ἠλεκτρονικῆς τραπεζικῆς, κάθε φορά, ὄχι μέ παγία ἐντολή, ἀπό τό 2015, ἀπό τούς ἐλέγχους κεφαλαίων καί μετά._

      Διαγραφή
    4. Οχι απο ολες τις τραπεζες φιλε.

      Διαγραφή
    5. Πείτε τουλάχιστον και σε εμάς ποιες τράπεζες δέχονται την ηλεκτρονική πληρωμή της ΔΕΥΑΒ.

      Διαγραφή
    6. Μέσῳ ἠλ. τραπεζικῆς τῆς Πειραιῶς καί τῆς Ἐθνικῆς γίνεται, γιά ἄλλες δέν γνωρίζω._

      Διαγραφή
    7. Στην Πειραιώς η ΔΕΥΑΒ δεν έχει κωδικό να το περάσεις αυτόματα στις online. Κάθε φορά που πληρώνεις ξαναβάζεις τον κωδικό?

      Διαγραφή
    8. Ναί, κάθε φορά πληκτρολογῶ τόν κωδικό πληρωμῆς._

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ