Quantcast

http://picasion.com/

Μαρκούλης: Χωρίς φυσικό αέριο η Βέροια;

Για το σοβαρό ζήτημα της απένταξης του φυσικού αερίου από τη Βέροια τοποθετήθηκε ο Αντώνης Μαρκούλης. Ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη» άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και ζήτησε από την σημερινή διοίκηση του Δήμου να αντιδράσει άμεσα, προκειμένου η πρωτεύουσα της Ημαθίας να ενταχθεί στο πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΔΕΔΑ. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Με έντονο το αίσθημα αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται τελικά η εξαίρεση της Βέροιας από την τροφοδοσία με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) σύμφωνα με το εγκριθέν από τη ΡΑΕ νέο 5ετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΔΕΔΑ για τα έτη 2020-2024. Όλα αυτά μολονότι η ΔΕΔΑ έχει προκηρύξει από τον Αύγουστο του 2019 διαγωνισμούς για την προμήθεια υλικών, σταθμών διανομής, μέτρησης, ρύθμισης κ.λπ. 

Την ενεργή διάθεση της προηγούμενης κυβέρνησης κάποιοι θέλησαν να την εμφανίσουν ως αποτέλεσμα δικής τους πολιτικής παρέμβασης, υποσχόμενοι την υλοποίησή της. Ωστόσο, η πρόσφατη αυτή εξέλιξη -πέραν του ότι θα στερήσει τη φτηνή ενέργεια από τους πολίτες και τις τοπικές επιχειρήσεις- αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την ανακολουθία λόγων και έργων της παρούσας κυβέρνησης. 

Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου να συστρατευθεί στο αίτημά μας για άμεση αντίδραση ενόψει αυτών των εξελίξεων και για περαιτέρω κινητοποίηση προκειμένου η Βέροια να ενταχθεί στο πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΔΕΔΑ».

23 σχόλια:

  1. ΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anti na tou dowete efsima poy anedeikse to thema eseis ton vrizete kiolas. O markoulis einai o monadikos Pou kanei antipolitefsi ston Dino. Kai den piree karekles kai antidimarxies poy tha mporouse opos kanane kapoies allies kiries. SAS ponaei h alithia eeeeee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ή υπάλληλος του είσαι ή συγγενής ή από την γραφή σου καταλαβαίνω πως τον είχες δικηγόρο και σε έσωσε από τη φυλακή. Όπως και να έχει τσιράκι του είσαι...

      Διαγραφή
  4. ξεφύτρωσαν τα συστημικά παπαγαλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ασχολείσαι φίλε και το ρεύμα να τους κόψουν ευχαριστώ θα λένε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έρχεσαι δεύτερος φίλε. Σε πρόλαβε η βουλευτής σου που ψηφίσατε μαζί την συμφωνία της ντροπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XRHSTOS ANESTH ,,,SOSTA O MARKOULHS EINE PALHKARH KAI OXH KORITSAKI, KAI KANH KAI ANTIPOLITEUSH PANTELONATH,DEN KRIBETAI KAI TA LEH PALIKARISIA ,OLOI OI ALOI EXOUNE KARANTINA STO SPITH,,ANEDIKSE ENA THEMA POU OI DIHKOUNTES THN BEROIA KANOUNOUN TOUS THFLOUS KAI DEN TO BLEPOUNE,,,,NTROPH STHN SYNKHBERNHSH PASOK ND H MALON KRIMA,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΟ 2023.
    ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εεε βέβαια πως πήρε ο Δήμαρχος τόσο μεγάλο ποσοστό είναι ο μοναδικός που δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό και δεν έχει κάνει ούτε ένα λάθος.....αλλά μέχρι και αυτή φράση που έλεγα πλέον καταρρίπτεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Αντώνη. Μόνο αυτό έχω να πω μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο ενα γλυφτρακι συριζαικο βγήκε στην επιφανεια

      Διαγραφή
    2. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δημιουργεί εντυπώσεις και να ανακατεύει τις εκλογές. Τα ίδια έκανε στις εκλογές του 2006, του 2014, του 2019 και στις εκλογές των δικηγόρων. Πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο πολιτικό και προσπαθεί να κατέβει υποψήφιος βουλευτής. Τον μάθαμε πλέον.......

      Διαγραφή
    3. Βλέπω τα θυμάσαι καλά. Πάντως ποτέ δεν ήταν με τους προσκυνημένους και τους εθελόδουλους. ΕΣΥ; Έλα τώρα ντροπαλέ ανώνυμε. Σήκωσε ψηλά το κεφάλι μήπως και τον δεις!!! Ξέχασα είσαι στο υπόγειο. Καληνυχτα και χωρίς εφιάλτες!

      Διαγραφή
    4. Στα υπόγεια είναι η θέα!
      Μόνο αν κοιτάξω χαμηλά θα τον δω γιατί μέχρι δημοτικος σύμβουλος κατάφερε να φτάσει.
      Για εκεί καλός είναι...
      Καληνύχτα πονηρέ ανώνυμε και φτιάξε την ψυχή σου

      Διαγραφή
    5. Γατάκια ούτε Συριζαίος είμαι ούτε τίποτα, πρέπει να μάθετε κάποια στιγμή όταν διαβάζεται κάτι σε πρώτο βαθμό να αντιλαμβάνεστε τι λέει και αν συμφωνείτε με το περιεχόμενο και μετά ποιος το λέει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κείμενο του Μαρκούλη που το καταδικάζετε ενώ στο περιεχόμενό του είναι σωστό. Ερώτημα πρώτο πιστεύετε ότι είναι λάθος που ζητά από τον Δήμο να αντιδράσει; Ερώτημα δεύτερο μήπως δεν συμφωνείτε με το έργο γενικότερα και δεν θέλετε το φυσικό αέριο στην Ημαθία; Άλλο ο κριτική για τον ίδιο και άλλο η κριτική για αυτά που γράφει ξεχωρίστε τα λίγο. Και κάτι τελευταίο η δημοτική παράταξη της ΝΔ που είναι δεν έχει να πει κάτι; Κυρία Γεωργία, κυρία Συρμούλα τι έγινε ρε παιδιά;

      Διαγραφή
  11. το ότι εχετε αντιδημαρχο τουρισμου που δε μιλαει καθουλου αγγλικα δε σας πειραζει ,ενασ κλεφτης σχολικων πετρελαιων βγηκε αντιπολιτευση και σας πειραζει ο Μαρκουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είχαμε Πρωθυπουργό που μιλούσε greeklish ρε φίλε ο αντιδήμαρχος σε πείραξε;

      Διαγραφή
  12. O Markoulis tin Patise giati den eixe Kalo psifodeltio. An exan paei maxi toy soymelidis, mixailidis Kai goultidis tha empainei ston gyro Kai ekei thamporouse na kanei tin ekplixi. Me ypopsifious ton 30, 50 Kai 70 stavron Kai enan syriza Pera vrexei pire 12%. Apla einai ta pragmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ ο κόσμος καίγεται, χάσαμε το φυσικό αέριο και εσείς ασχολείστε με εκλογές που έγιναν πριν από ένα χρόνο. Τόσο σας κόβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ανωνυμε 7 Μαιου 11:33 διότι το ότι χάσαμε το φυσικό αέριο είναι επακόλουθο των αποτελεσμάτων των εκλογών πριν ένα χρόνο και αν θέλεις του συνόλου των εκλογών και των επιλογών μέχρι σήμερα. Όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και χαζό μπορεί απλά εσύ να μην καταφέρνεις να το καταλάβεις. Όταν μπορέσουμε να συνδέσουμε κάθε φορά τις συνέπειες των επιλογών μας στην κάλπη με το οτιδήποτε ζούμε μετά τις εκλογές τότε απλά θα προσέξουμε τις επιλογές μας και θα βελτιώσουμε το μέλλον μας. Τόσο απλά.

      Διαγραφή
  14. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΚΚΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τουλάχιστον αυτός ήταν και είναι αριστερός ενώ εσύ ρε λάχανο το 2004 ψήφισες Καραμανλή για επανίδρυση του κράτους το 2009 στήριξες ΓΑΠ γιατί πίστεψες στο λεφτά υπάρχουν το 2012 το έριξες Χρυσή Αυγή για αντίδραση στο πολιτικό συστημα το 2015 πήγες με τον Τσίπρα για την ελπίδα που έρχεται και το 2019 συμπορεύτηκες με τον Κουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ