Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόβεις τα λεμόνια στη μέση; Λάθος!

Τα λεμόνια είναι ένα από τα βασικά υλικά στην μαγειρική, μια και προσφέρει σημαντικές... λύσεις στο φαγητό που ετοιμάζουμε, ενώ δίνει άλλο... άρωμα και γεύση όταν συνδυαστεί με κρέατα που έχουμε ετοιμάσει, είτε στην σχάρα, είτε στον φούρνο. Ωστόσο, εσείς με ποιον τρόπο κόβετε τα λεμόνια; Μπορεί να
θεωρείτε πώς ο τρόπος σας είναι ο σωστός, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι κόβουμε τα λεμόνια στην μέση και τα αφήνουμε έτσι στο ψυγείο ή τα πετάμε στα σκουπίδια. Όμως, υπάρχει ένας τρόπος που θα μας βοηθήσει να μην... χάνουμε καθόλου χυμό από τα λεμόνια μας.
  • Τα λεμόνια αποτελούν απαραίτητο συστατικό στην κουζίνα
  • Πάντως, αν τα κόβετε στην μέση κάνετε λάθος!
  • Διότι με αυτόν τον τρόπο χάνετε... κάτι από τον χυμό που έχουν τα λεμόνια, είτε κατά το κόψιμο, είτε κατά την συντήρησή τους.
  • Για τον λόγο αυτό, το καλύτερο είναι να τρυπήσετε το λεμόνι με πιρούνι και μετά να το ζουλήξετε όσο χρειάζεστε. Έτσι θα χαλάσετε μόνο την ποσότητα που θέλετε...

2 σχόλια:

  1. Βάζω τα λεμόνια, βάζεις το ψαράκι και την μπριτζόλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα βάλω το πιρούνι για το λεμόνι. Τα άλλα θα τα φάμε με τα χέρια!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ