Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοθράς: «Σαν να έχασα τον πατέρα μου»

Το Ελληνικό μπάσκετ έβαλε τα... μαύρα του. Ο πολύ αγαπητός κόουτς του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα από ανακοπή καρδιάς. Ο Γκίμας είχε σπουδαία συνεισφορά στο μπάσκετ της Βορείου Ελλάδος και φυσικά της Ημαθίας και της Βέροιας όπου άφησε σπουδαία
παρακαταθήκη. Ένας από τους αγαπημένους του παίκτες όλα αυτά τα χρόνια, ο Ευθύμης Κοθράς κατάφερε μετά... βίας να αρθρώσει δύο λέξεις για τον προπονητή-μέντορα και δεύτερο πατέρα του. Τα συγκινητικά λόγια του αρχηγού του Φιλίππου Βέροιας στο Basketblog.gr:

«Είναι σαν να έχασα τον πατέρα μου, αν έμαθα κάτι από τον coach είναι τι σημαίνει η λέξη άνθρωπος, τα λόγια μου είναι λίγα για να τον περιγράψω, έκανε πολλά που λίγοι τα γνωρίζουν η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι τον γνώρισα και θα τον θυμάμαι όσο έχω μνήμη, καλό ταξίδι coach και όπως με έλεγε... Άρε Θέμη...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ