Quantcast

http://picasion.com/

Καρύδας: «Μόνο στην Ελλάδα δεν παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην γυμναστής του ΠΑΟΚ και άλλων μεγάλων ομάδων, Νίκος Καρύδας, και μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους τραυματισμούς από τα συνεχόμενα παιχνίδια, την επιστροφή στην δράση αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Βεροιώτης προπονητής:

Για τη μεταγραφή του Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό: «Δεν τον έχω δει εγώ αλλά έχω ακούσει πολύ καλά στοιχεία για τον παίκτη. Αν το έδαφος που θα δεχθεί τον ποδοσφαιριστή είναι εντάξει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τα φώτα που στρέφονται στους νεαρούς παίκτες. Είμαι υπέρ του Ελληνα προπονητή, γυμναστή, ποδοσφαιριστή. Δεν μπορεί να γίνεται μόνο στην Ελλάδα να μην παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές ενώ σε όλο τον κόσμο να παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά για να παίξει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βρει και το ψυχολογικό υπόβαθρο σε μια ομάδα να τον υποδεχθεί. Σημασία έχει και η ειλικρινής πληροφόρηση των γονιών για το που μπορούν να φτάσουν στα παιδιά τους».

Για τους τραυματισμούς Αουγκούστο και Τσιλιανίδη: «Υπάρχει ένα ρίσκο αλλά δεν μπορούμε να ρίχνουμε τους τραυματισμούς στην καραντίνα, συμβαίνουν σε έναν άθλημα επαφής όπως το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες έχουν κάνει ατομικές προπονήσεις και όσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα των αγώνων τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα των τραυματισμών».

Για τις πρώτες τρεις αγωνιστικές που ορίστηκαν ανά βδομάδα: «Το γεγονός αυτό είναι πολύ καλό συν τις 5 αλλαγές από την ΦΙΦΑ, είναι καλό για να καλύψουν τις όποιες ατέλειες σε φυσική κατάσταση».

2 σχόλια:

  1. Ο καθείς με τα βάσανα του και τα παράπονα του... Τι να σχολιάσω περισσότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε Νίκο εδώ τρώμε ντομάτες και κρεμμύδια Ολλανδία, πατάτες Αιγύπτου, ροδάκινα Ισπανίας, μήλα Αργεντινής κλπ και εσύ περιμένεις Έλληνες ποδοσφαιριστές και γενικά αθλητές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ