Quantcast

http://picasion.com/

Καλαϊτζίδης: «Η σύνδεση με το φυσικό αέριο είναι έργο απαραίτητης υποδομής»

Δήλωση για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την απένταξη του φυσικού αερίου από την Ημαθία έκανε ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως το φυσικό αέριο είναι έργο βασικής - απαραίτητης υποδομής και ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για το
διεκδικεί. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Σχετικά με τις αναφερόμενες εξελίξεις ότι “η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) συμπεριλαμβάνει και τη Βέροια στις περιοχές που απένταξε από το χρονοδιάγραμμα των έργων επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου” δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. 

Πληροφορηθήκαμε το θέμα μέσω των τοπικών ΜΜΕ όπως και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την οποία επικοινωνούσαμε αμέσως μόλις γνώρισε δημοσιότητα το θέμα. Η σύνδεση της Ημαθίας με το φυσικό αέριο είναι έργο βασικής - απαραίτητης υποδομής, έτσι το αντιμετωπίσαμε από την πρώτη στιγμή, τόσο ως Π.Ε. Ημαθίας όσο και ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του περιφερειακού προγραμματισμού κι έτσι το είχαμε δρομολογήσει από την πλευρά μας. 

Συνεχίζουμε να το διεκδικούμε αδιαπραγμάτευτα. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρώτα και άμεσα θα ζητήσουμε επίσημη ενημέρωση και μετά θα πράξουμε ανάλογα, θεωρώντας το έργο πρώτη προτεραιότητα για την περιοχή μας. Για όποια νεώτερη εξέλιξη έχουμε θα υπάρξει και αντίστοιχη ενημέρωση».

14 σχόλια:

  1. Λογια, παχια λογια.
    Τι θα κανεις να μας πεις. Θα παραιτηθεις αν αποκλεισουν τη Βεροια ή την Ημαθια ;
    Καθαρες κουβεντες.
    Περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένεις τη σειρά σου ε; Γατάκι!!! Κάνε όνειρα! !!

      Διαγραφή
    2. Ενω εσυ σκυλακι .... ακολουθεις πιστα το αφεντικο για να εξασφαλισεις το κοκακλο .

      Διαγραφή
    3. Ενημερωμένο σε βλέπω μάλλον είχα δίκιο. Όντως περιμένεις τη σειρά σου.

      Διαγραφή
  2. Kαληνύχτα σας!!! Χαμπάρι δε πήρατε τι παίζει ΑΝΤΙ-ΠΕΡ μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αντιπεριφερειάρχης ήταν από αυτούς που με υπερηφάνεια μιλούσαν στις τοπικές εφημερίδες για τις ενέργειες της Περιφέρειας να ενταχθεί η άμεσα Ημαθία στο δίκτυο φυσικού αερίου. Τα λόγια ειπώθηκαν. Περιμένω να δω τα έργα τώρα. Αν χαθεί αυτή η ευκαιρία θα είναι ήττα των Τζιτζικώστα-Καλαϊτζίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληροφορηθήκαμε το θέμα μέσω των τοπικών ΜΜΕ !!!!
    Φίλε άμα φτάσεις να μαθαίνεις τι γίνεται από τα Τοπικά Νέα στην περιφέρεια δική σου ευθύνης τότε την δήλωση αυτή την κάνεις από το σπιτάκι σου..
    Απλά πράγματα καρεκλόβιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την παρέμβαση...αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι δεν μένετε στα λόγια και προχωράτε σε πράξεις σε σχέση με τους υπόλοιπους ´αρχοντες´ του Νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα πεις στον Αρχιψευταρο Υπουργο σας Αναπτυξης και στις χαμηλοβλεπουσες πολιτικες μορφες "φελλοι" της Κυβερνησης σας.....Σας δουλευουν και εσεις χειροκροτατε...οταν ερχονται τους ταιζετε σαν γλυφτες που επαιτουν ενα ξεροκοματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε βέβαια που να βρούν χρόνο οι κυβερνητικοί να ασχολουθουν με τα του τόπου.
    Ο ένας ασχολείται με χρηματικα ψυχούλα ο άλλος με το περιβάλλον και ο τρίτος με τα cinema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ τους άλλους τους παπατζήδες που σε τάϊσαν σανό με την επικοινωνία που δήθεν είχαν με "παράγοντες" τους πίστεψες έτσι? Η Καρασαρλίδου το έβγαλε το θέμα, το έστειλε με ανακοίνωση στα ΜΜΕ και κάποια παπαγαλάκια έσπευσαν να ενημερώσουν τους δικούς τους. Ο Καλαϊτζίδης τουλάχιστον ήταν ειλικρινής... και φάνηκε πως δεν έχει παπαγαλάκια στον χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ... ΑΙΟΛΙΚΉ ΕΝΕΡΓΕΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν τελικά δεν έρθει το φυσικό αέριο στην περιοχή μας οι αυτοδιοικητικοί αιρετοί ,πρέπει να παραιτηθούν(αν έχουν κακαλα).Αν έχουν αποτύχει να υπερασπιστούν μια απ' τις μεγαλύτερες επενδύσεις ενέργειας,δεν χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κορίτσια μην τρώτε χόρτο. όλα είναι στημένα για να γίνει ήρωας ο Τζίτζι . Δημιουργήθηκε δήθεν θέμα για να μεσολαβήσει ο Τζίτζι και να καθαρίσει την υπόθεση .
    Άξιος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ